Etat Libre d`Orange Frustration - Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange Frustration - Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange Sous le Pont Mirabeau - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 150,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
ELDO71041
Sous le Pont Mirabeau je miris inspirisan čuvenom pjesmom Guillaume Apollinaire. Zamislio sam ovaj miris kao dušu arhitekture mosta Mirabeau na Seni. Stoji na vertikalnoj i horizontalnoj raskrsnici cjeline, kao simbol apsolutne ravnoteže, razmišljanje je Etienne de Swardta. Sous le Pont Mirabeau je miris drvenaste strukture sa snažnim osnovama nota cedra, sandalovine, ukrašene veličanstvenom vanilijom. Živa i blistava priroda na obali reke Sene, insoiracija je za oslobađajuće sveže i svetlucave note bergamota, elemija, zelenih i voćnih akcenata smokve, listova ljubičice, svetlih i začinskih aspekata ružičastog bibera. Simbol brenda Etat Libre d’Orange je jasno povezan sa arhitekturom mosta. Potpis imena parfema nas podseća na refleksiju svetlosti na vodi.
Specifikacija
Brend Etat Libre d`Orange
Spol Unisex
Baza (base note) Mošus, Cedar iz Virginije, Sandalovina, Vanilija
Srce (middle note) Vodene note, Ozonske note
Glava (top note) Elemi, Smokva, Talijanski bergamot, Ružičasti biber
Vrsta mirisa drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kada je Etienne de Swardt 2006. godine stvorio svoju parfemsku kuću, bilo je sasvim ispravno i prirodno da joj da ovo ime, u čast svom rodnom mjestu i onome što ono predstavlja. U Južnoj Africi, Etat Libre d'Orange, Narančasta slobodna država, bila je autonomna suverena republika koja je proglasila neovisnost od britanske vladavine 1854. godine. Etat Libre d'Orange je proglašenje ove neovisnosti. Etienne je osnovao vlastitu kuću s idejom da pokrene revoluciju. Želio je stvoriti izazovnu parfumeriju, osloboditi sokove od tradicionalnih ograničenja. Zamišljao je parfeme koji su bili ludo oslobođeni, opasno simpatični. Lepršavi, pretjerani, savršeni. Ponekad skandalozno, uvijek ukusno. Parfemi za život i ljubav i vođenje ljubavi.
ELDO SOUS LE PONT MIRABEAU 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođač: Etat Libre D`Orange Porijeklo: Francuska Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Kolovoz 2023 Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.