Etat Libre d`Orange Frustration - Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange Frustration - Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange She Was An Anomaly - Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange She Was An Anomaly - Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange Ghost In The Shell - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 98,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
ELDO60002
Novi oblik stvaranja, gdje se priroda i tehnologija susreću i nadopunjuju. Fuzija tekućeg mirisa Aqual™ i Yuzu oživljava metalnu svježinu citrusa. Ovo je metafora za ljudsko meso, jer se baršunasta koža i sočni plodovi breskve isprepliću s heksil acetatom, misterioznim sastojak dobiven biotehnologijom, s mirisom zelene kruške koja se topi. Dragocjena duša jasmina utjelovljena je kroz kontakt s Muganom™, istraživačkom molekulom koja potiče cvjetnu vitalnost. Srce postaje humanizirano hranjivim akordom koji replicira miris mlijeka i kože. Hibridno, nadljudsko tijelo, između prirodnog i sintetičkog, čija se vitalna snaga rađa iz moći jantarnog drveta i kromiranih minerala mahovine. Dvostrukost koju animira tjelesni otisak Vinyl Gaiacol, duplicirajući jantarnu i životinjsku biotehnološku DNK vanilije.
Specifikacija
Brend Etat Libre d`Orange
Spol Unisex
Baza (base note) Mahovina
Srce (middle note) Jasmin absolute, Mlijekp
Glava (top note) Yuzu zest
Vrsta mirisa cvjetni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kada je Etienne de Swardt 2006. godine stvorio svoju parfemsku kuću, bilo je sasvim ispravno i prirodno da joj da ovo ime, u čast svom rodnom mjestu i onome što ono predstavlja. U Južnoj Africi, Etat Libre d'Orange, Narančasta slobodna država, bila je autonomna suverena republika koja je proglasila neovisnost od britanske vladavine 1854. godine. Etat Libre d'Orange je proglašenje ove neovisnosti. Etienne je osnovao vlastitu kuću s idejom da pokrene revoluciju. Želio je stvoriti izazovnu parfumeriju, osloboditi sokove od tradicionalnih ograničenja. Zamišljao je parfeme koji su bili ludo oslobođeni, opasno simpatični. Lepršavi, pretjerani, savršeni. Ponekad skandalozno, uvijek ukusno. Parfemi za život i ljubav i vođenje ljubavi.
ELDO GHOST IN THE SHELL 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođač: Etat Libre D`Orange Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Veljača 2022. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.