Etat Libre d`Orange 500 Years -Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange 500 Years -Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange Experimentum Crucis - Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange Experimentum Crucis - Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange Spice Must Flow - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 220,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
ELDO46188
Univerzalni miris. Po začinu ostajem. Postoji perspektiva buđenja prije vječnosti između ouda i začina koji služe ruži. S ovim cvijetom sve počinje i završava, poput renesanse i poezije. 'Mignonne allons voir si la rose' napisao je pjesnik Pierre de Ronsard 1545. godine. Da nas spasi ružom. Ni više ni manje.
Specifikacija
Brend Etat Libre d`Orange
Spol Unisex
Baza (base note) Balzam od jele, Tamjan
Srce (middle note) Cimet, Cimmet, Šafran, Turska ruža
Glava (top note) kardamom čista esencija džungla, medenjak neo džungla esencija, papar he
Vrsta mirisa zacinski, orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kada je Etienne de Swardt 2006. godine stvorio svoju parfemsku kuću, bilo je sasvim ispravno i prirodno da joj da ovo ime, u čast svom rodnom mjestu i onome što ono predstavlja. U Južnoj Africi, Etat Libre d'Orange, Narančasta slobodna država, bila je autonomna suverena republika koja je proglasila neovisnost od britanske vladavine 1854. godine. Etat Libre d'Orange je proglašenje ove neovisnosti. Etienne je osnovao vlastitu kuću s idejom da pokrene revoluciju. Želio je stvoriti izazovnu parfumeriju, osloboditi sokove od tradicionalnih ograničenja. Zamišljao je parfeme koji su bili ludo oslobođeni, opasno simpatični. Lepršavi, pretjerani, savršeni. Ponekad skandalozno, uvijek ukusno. Parfemi za život i ljubav i vođenje ljubavi.
ELDO SPICE MUST FLOW 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođač: Etat Libre D`Orange Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.