Musicology Fly me to the Oud - Uniseks parfemska voda

Musicology Fly me to the Oud - Uniseks parfemska voda

Musicology The Rose - Uniseks parfemska voda

Musicology The Rose - Uniseks parfemska voda

Musicology Close to Midnight - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 180,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
MU67965
Za noćne sove, ovaj miris mješa misteriozni amber i kavu sa intenzivnim, adiktivnim i nevjerovatnim infleksijama. Od pritiska dolazi do divnog zavođenja. Nježna senzualnost jasmina susreće se sa jakom ovisnosti o kavi. Zvuk raste, temperatura također.... Ova jedinstvena gurmanska kombinacija je uveličana vulkanskim labdanumom i bobicom tonke. Konačno, mošus uvijek unosi više modernosti u ovu kompoziciju od ambera.
Specifikacija
Brend MUSICOLOGY
Spol Unisex
Baza (base note) Siva ambra, Mošus
Srce (middle note) Labdanum, Tonka zrno
Glava (top note) Kava
Vrsta mirisa jantar
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Musicology odaje počast osjetilima, sjećanjima i vibracijama koje glazba donosi ljudima… Od pojave čovječanstva koristimo naših pet osjetila kako bismo evoluirali i transformirali svijet oko nas. Vid, dodir, okus, miris i sluh! Svako osjetilo koristi drugi dio našeg tijela, ali svim ovim osjetilima potrebna su naša sjećanja.
MUSICOLOGY Close to Midnight 95ml PARFUM Parfemska voda u spreju 95ml unisex Proizvođac: ATELIER BEAUTE COSMETIQUES INTERNATIONAL Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Siječanj 2023. Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora topline. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.