Acqua di Parma Blu Mediterraneo Mandarino di Sicilia - Uniseks toaletna voda

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Mandarino di Sicilia - Uniseks toaletna voda

Acqua di Parma Colonia Futura - Uniseks kolonjska voda

Acqua di Parma Colonia Futura - Uniseks kolonjska voda

Acqua di Parma Colonia C.L.U.B. - Uniseks kolonjska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 110,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
ADP62814
Lagan, suvremen i zračeći. Colonia C.L.U.B., osvježavajući miris koji personificira živoparne senzacije trenutaka koji su važni jer ih doživljavate zajedno. Svestrani i živopisni Eau de Cologne, Colonia C.L.U.B. uhvaća uzbuđujući osjećaj bezbrižnosti u bočici. Bergamot i limun donose svjetlucavi početak kolonji, dok roza i crni papar osnažuju svijetlu povezanost između aromatičnog shisoa i ružmarina u srcu mirisa. Utješna baza od cedarovine i mošusa doziva unutarnju sreću provođenja vremena zajedno i stvaranja uspomena s krugom prijatelja. Parfem koji govori o vašem životu, vašoj zajednici, ljudima s kojima dijelite onu jedinstvenu vezu koja traje cijeli život i ispunjava vas snagom. Oda samopouzdanju u svakom aspektu svoje jedinstvenosti, kada osjećate da ste upravo tamo gdje trebate biti. Colonia C.L.U.B. je vaš. Colonia C.L.U.B. dolazi u ikoničnoj bočici Acqua di Parma, dizajnerskom objektu s utjecajima Art Deco stila. Sofisticirana tamnozelena nijansa čepa i kutije, karakterizirana cilindričnim oblikom, odjekuje aromatičnim notama Eau de Cologne. Grb na etiketi ističe dugu povijest kuće.
Specifikacija
Brend Acqua di Parma
Spol Unisex
Baza (base note) Cedrovina, Mošus
Srce (middle note) Ružmarin, Shiso
Glava (top note) Bergamot, Crni papar, Limun, Ružičasti biber
Vrsta mirisa aromaticni, mošusni, drvenasti
Tip proizvoda Kolonjska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Aqua di Parma kvaliteta, elegancija, kreativnost, ekskluzivnost - to su vrijednosti na kojima se Aqua di Parma temelji zadnjih 100 godina. Ekskluzivna parfemska kuća Aqua di Parma osnovana je 1916. godine u srcu stare Italije u gradu Parmi. Bilo je to tamo, u maloj parfemskoj radionici, gdje su neki od najboljih majstora svog zanata stvorili moderan, lagan i svjež miris, za razliku od jakih i intenzivnih njemačkih kolonjskih voda tog vremena. Prvi talijanski miris Eau de Cologne napravljen je isključivo od prirodnih sastojaka i njihov sastav se od tada nije mijenjao. Aqua di Parma Eau de Cologne postao je simbol 1930-ih, a Art Deco stil kultnog stakla ostao je zaštitni znak brenda do danas. No, tek sredinom 20. stoljeća, Aqua di Parma doživila je međunarodni uspjeh, postala je tražena i ekskluzivna kuća mirisa, koja je dostigla pravi kultni status visokog društva.
ACQUA DI PARMA COLONIA C.L.U.B. edc 50 ml Tip proizvoda: Kolonjska voda 50ml unisex Proizvođac: ACQUA DI PARMA, Via Ripamonti 99, Milano, Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Ilica 7 Zagreb Hrvatska Uvoz: Prosinac 2023. Rok trajanja od otvaranja naznačen na ambalaži. Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Ne raspršivati na otovorenu vatru niti druge užarene materijale. Ne koristiti blizu vatre, plamena ili izvora topline. Ne prskati u oči ili na iritiranu kožu. Ako dođe do alergijske reakcije prestati sa korištenjem. U slučaju kontakta sa očima odmah isprati. Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!