Acqua di Parma Blu Mediterraneo Arancia di Capri - Uniseks toaletna voda

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Arancia di Capri - Uniseks toaletna voda

Acqua di Parma Colonia C.L.U.B. - Uniseks kolonjska voda

Acqua di Parma Colonia C.L.U.B. - Uniseks kolonjska voda

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Mandarino di Sicilia - Uniseks toaletna voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 120,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
ADP73080
Blu Mediterraneo Mandarino di Sicilia je miris inspiriran sunčanim pejzažima Sicilije, gdje se arhitektura i kultura stapaju s veličanstvenošću prirode, opisujući talijanski Arte di Vivere kao stanje uma. Miris kombinira svježe, zelene note mandarine sa srcem talijanskih citrusa, stvarajući živahnu i osvježavajuću senzaciju. Napravljen od dragocjene zelene mandarine koja se bere rano da bi se uhvatile njene vibrirajuće zelene olfaktorne note, Mandarino di Sicilia je osvijetljen miris koji obiluje suncem Sredozemlja. Miris počinje osvježavajućim mirisom zelene mandarine, isijavajući s osvježavajućom mješavinom bergamota, limuna i sočne crvene naranče. Ova kombinacija obavija miris u svjetlost sicilijanskog ljeta, zračeći intenzivnim smaragdnim nijansama i živom svježinom. U srcu, zelena nijansa mandarine susreće svježinu nota petit-graina i metvice u mješavini koja produžuje trajanje mirisa. Bazna nota cedra upotpunjuje ovu zelenu senzaciju, dok nota mošusa dodaje čistu, sofisticiranu sjajnost. Ovaj esencijalan i sofisticiran miris namijenjen je onima koji cijene ljepotu i živost mediteranske kulture. Mandarino di Sicilia dolazi u ikoničnoj boci Acqua di Parma, neophodnom dizajnerskom objektu s utjecajima Art deco stila. Staklo, koje je čisto, luksuzno i debelo, obojeno je dubokom plavom bojom koja, u igri refleksija, evocira prozirnost mora.
Specifikacija
Brend Acqua di Parma
Spol Unisex
Baza (base note) Cedrovina, Pačuli
Srce (middle note) Petitgrain, Menta
Glava (top note) Bergamot, Crvena naranča, Zelena mandarina, Limun
Vrsta mirisa aromaticni, citrusni
Tip proizvoda Toaletna voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Aqua di Parma kvaliteta, elegancija, kreativnost, ekskluzivnost - to su vrijednosti na kojima se Aqua di Parma temelji zadnjih 100 godina. Ekskluzivna parfemska kuća Aqua di Parma osnovana je 1916. godine u srcu stare Italije u gradu Parmi. Bilo je to tamo, u maloj parfemskoj radionici, gdje su neki od najboljih majstora svog zanata stvorili moderan, lagan i svjež miris, za razliku od jakih i intenzivnih njemačkih kolonjskih voda tog vremena. Prvi talijanski miris Eau de Cologne napravljen je isključivo od prirodnih sastojaka i njihov sastav se od tada nije mijenjao. Aqua di Parma Eau de Cologne postao je simbol 1930-ih, a Art Deco stil kultnog stakla ostao je zaštitni znak brenda do danas. No, tek sredinom 20. stoljeća, Aqua di Parma doživila je međunarodni uspjeh, postala je tražena i ekskluzivna kuća mirisa, koja je dostigla pravi kultni status visokog društva.
ACQUA DI PARMA BM - Mandarino di Sicilia 30ml EDT Toaletna voda30ml unisex Proizvođac: ACQUA DI PARMA, Via Ripamonti 99, Milano, Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Ilica 7 Hrvatska Uvoz: Travanj 2024 Rok trajanja od otvaranja utisnut na ambalazi Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora topline. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.