Tiziana Terenzi Hale Bopp - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Hale Bopp - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Assoluto Velorum - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Assoluto Velorum - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Halley - Uniseks parfemski ekstrakt

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 420,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
TT50823
Halleyev komet se promatra od 240. godine prije Krista, a zabilježili su ga astronomi u Kini, Babilonu i srednjovjekovnoj Europi. Halley ekstrakt parfema Tiziana Terenzi lagano se odvija. Otvara se svijetlim notama: marakuja, limun, ribiz i bugarska ruža i prelazi u srce irisa, zumbula, tuberoze, lista gorke naranče, hibiskusa, breskve, cimeta i maline. Konačno, bazira se na vaniliji, oudu, cedru, mošusu i jantaru.
Specifikacija
Brend Tiziana Terenzi
Spol Unisex
Baza (base note) Jantar, Mošus, Drvene note, Vanilija
Srce (middle note) Cimmet, Cvijetne note, Zelene note, Breskva, Malina
Glava (top note) Ribiz, Limun, Marakuja voće, Ruža
Vrsta mirisa vocni, cvjetni
Tip proizvoda Parfem
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Ovi se parfemi ne mogu nositi kao jednostavan komad odjeće; oni su samo za one koji se vole potpuno uroniti u život, neustrašivo doživljavajući njegovu bit do same srži. Tiziana je profesorica primijenjene umjetnosti i dizajnerica te je surađivala s vrhunskim brendovima nakita. Njezina sofisticiranost i ljubav prema ""lijepoj eleganciji"" izražena je u izvanrednim pedantnim zanatskim detaljima i nenadmašnoj kvaliteti svakog umjetničkog predmeta Terenzi. Svaki Terenzi komad sadrži detalje od 24-karatnog zlata, najkvalitetnijeg ručno puhanog talijanskog stakla, drvene umetke ili zatvarače od rijetkog talijanskog drva, ručno rezane i šivane umetke od talijanske kože. Paolo Terenzi je iznimno talentiran, cijenjen talijanski parfumer. Vrlo nekonvencionalan, očaravajući pripovjedač, njegova je filozofija ""komponirati ljepotu"". Voli raditi samo s prirodnim sirovinama koje osobno nabavlja diljem svijeta na svojim putovanjima.
PROIZVOD: TIZIANA TERENZI HALLEY 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođač: Tiziana Terenzi Porijeklo: Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora topline. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.