Tiziana Terenzi Atlantide - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Atlantide - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Gumin Anniversary Collection - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Gumin Anniversary Collection - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Orza - Uniseks parfemski ekstrakt

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 545,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
TT52751
Nova perspektiva, koja obuhvaća sve elemente izazova i čuđenja, upravo je ono što nudi ova inovativna kreacija. Promjena uvijek izaziva čuđenje, ali donosi i izazove. Isto je i s jedrenjem uz vjetar, ponekad čak i protiv vjetra, prije nego krenete novom rutom u novi početak! Tiziana Terenzi Orza počinje eksplozijom voća. Kokos i šumsko voće poput malina i kupina iz Dolomita ističu zelenu jabuku, kalabrijsku mandarinu i crvenu šljivu iz Romagne. Ovaj buket voća okružen je dragocjenim cvijećem poput meksičke magnolije i snažnim, senzualnim i očaravajućim mirisom himalajske orhideje. Ova uočljiva glava nježno leži na uzvišenom cvjetnom srcu, u kojem se osjeća radosna prisutnost indijskog jasmina i đurđica pomiješana s elegancijom bugarske ruže.
Specifikacija
Brend Tiziana Terenzi
Spol Unisex
Baza (base note) Benyoin, Karamela
Srce (middle note) bugarska ruža, Đurđevak
Glava (top note) Zelena jabuka, Malina
Vrsta mirisa vocni, cvjetni
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Ovi se parfemi ne mogu nositi kao jednostavan komad odjeće; oni su samo za one koji se vole potpuno uroniti u život, neustrašivo doživljavajući njegovu bit do same srži. Tiziana je profesorica primijenjene umjetnosti i dizajnerica te je surađivala s vrhunskim brendovima nakita. Njezina sofisticiranost i ljubav prema ""lijepoj eleganciji"" izražena je u izvanrednim pedantnim zanatskim detaljima i nenadmašnoj kvaliteti svakog umjetničkog predmeta Terenzi. Svaki Terenzi komad sadrži detalje od 24-karatnog zlata, najkvalitetnijeg ručno puhanog talijanskog stakla, drvene umetke ili zatvarače od rijetkog talijanskog drva, ručno rezane i šivane umetke od talijanske kože. Paolo Terenzi je iznimno talentiran, cijenjen talijanski parfumer. Vrlo nekonvencionalan, očaravajući pripovjedač, njegova je filozofija ""komponirati ljepotu"". Voli raditi samo s prirodnim sirovinama koje osobno nabavlja diljem svijeta na svojim putovanjima.
PROIZVOD: TIZIANA TERENZI ORZA 100ml EDP Tip proizvoda:Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođač: Tiziana Terenzi Porijeklo: Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora topline. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.