Tiziana Terenzi Orza - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Orza - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Bigia Anniversary Collection - Uniseks parfemska voda

Tiziana Terenzi Bigia Anniversary Collection - Uniseks parfemska voda

Tiziana Terenzi Gumin Anniversary Collection - Uniseks parfemski ekstrakt

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 415,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
TT52223
Citrusne note leže na bazi slatkog voća, poput ananasa, i ljupkih i mirisnih cvjetova poput jasmina, ljubičice i ruže, snažno odzvanjajući jedinstvenom snagom jantara. Elegantna konstrukcija graciozno se naslanja na snažnu baznu notu dragocjenog drveća poput sandalovine i bijelog ouda zaslađene i naglašene dubinom mošusa.
Specifikacija
Brend Tiziana Terenzi
Spol Unisex
Baza (base note) Bergamot, Mandarina, Naranča, Ananas
Srce (middle note) Jantar, Jasmina, Kisik, Ruža, Ljubičica
Glava (top note) Mošus, Oud, Sandalovina
Vrsta mirisa vocni, cvjetni, slatki
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Ovi se parfemi ne mogu nositi kao jednostavan komad odjeće; oni su samo za one koji se vole potpuno uroniti u život, neustrašivo doživljavajući njegovu bit do same srži. Tiziana je profesorica primijenjene umjetnosti i dizajnerica te je surađivala s vrhunskim brendovima nakita. Njezina sofisticiranost i ljubav prema ""lijepoj eleganciji"" izražena je u izvanrednim pedantnim zanatskim detaljima i nenadmašnoj kvaliteti svakog umjetničkog predmeta Terenzi. Svaki Terenzi komad sadrži detalje od 24-karatnog zlata, najkvalitetnijeg ručno puhanog talijanskog stakla, drvene umetke ili zatvarače od rijetkog talijanskog drva, ručno rezane i šivane umetke od talijanske kože. Paolo Terenzi je iznimno talentiran, cijenjen talijanski parfumer. Vrlo nekonvencionalan, očaravajući pripovjedač, njegova je filozofija ""komponirati ljepotu"". Voli raditi samo s prirodnim sirovinama koje osobno nabavlja diljem svijeta na svojim putovanjima.
PROIZVOD: TT GUMIN 100 ml EDP Tip proizvoda: Parfemska voda u spreju 100 ml unisex Proizvođač: CERERIA TERENZI EVELINO S.R.L., Via dei Faggi 101 Porijeklo: Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora topline. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.