Tiziana Terenzi Poggia - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Poggia - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Orza - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Orza - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Atlantide - Uniseks parfemski ekstrakt

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
TT52957
Uronite u morsku vodu, slušajte svoju kožu i pustite da vas vodi njuh. Naći ćete način da stupite u kontakt s nepoznatim dubinama svoje nutrine ako imate hrabrosti prepustiti se. Miris se otvara blistavim i uvjerljivim notama, prekrasnim kalabrijskim bergamotom, koji se naziva i zelenim zlatom, dajući mu snažan talijanski identitet od samog početka. Prati i obogaćuje intenzivan i elegantan miris starih ruža nježno i slatko zagrljen marakuje. Srce je zagrijano u profinjenoj zavodljivosti, uznemirujućim mirisom narcisa koji pojačava nepogrešivu, hipnotičku aromu "cvijeta grijeha", tuberoze, sa svojim požudnim i opojnim posljedicama.
Specifikacija
Brend Tiziana Terenzi
Spol Unisex
Baza (base note) Siva ambra, Benyoin, Mošus, Apsolut tuberoze
Srce (middle note) Ribiz, Cvijet narcis, Narančin cvijet, Tuberoza
Glava (top note) Bergamot, Bergamote, Marakuja voće, Ruža, Apsolut tuberoze
Vrsta mirisa vocni, cvjetni
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Ovi se parfemi ne mogu nositi kao jednostavan komad odjeće; oni su samo za one koji se vole potpuno uroniti u život, neustrašivo doživljavajući njegovu bit do same srži. Tiziana je profesorica primijenjene umjetnosti i dizajnerica te je surađivala s vrhunskim brendovima nakita. Njezina sofisticiranost i ljubav prema ""lijepoj eleganciji"" izražena je u izvanrednim pedantnim zanatskim detaljima i nenadmašnoj kvaliteti svakog umjetničkog predmeta Terenzi. Svaki Terenzi komad sadrži detalje od 24-karatnog zlata, najkvalitetnijeg ručno puhanog talijanskog stakla, drvene umetke ili zatvarače od rijetkog talijanskog drva, ručno rezane i šivane umetke od talijanske kože. Paolo Terenzi je iznimno talentiran, cijenjen talijanski parfumer. Vrlo nekonvencionalan, očaravajući pripovjedač, njegova je filozofija ""komponirati ljepotu"". Voli raditi samo s prirodnim sirovinama koje osobno nabavlja diljem svijeta na svojim putovanjima.
PROIZVOD: TT ATLANTIDE 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođač: Tiziana Terenzi Porijeklo: Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora topline. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.