Montale Soleil de Capri - Uniseks parfemska voda

Montale Soleil de Capri - Uniseks parfemska voda

Montale Aoud Night - Uniseks parfemska voda

Montale Aoud Night - Uniseks parfemska voda

 Montale Intense Tiare - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 130,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
MO13231
Montale Intense Tiare je cvjetni orijentalni miris za muškarce i žene s prepoznatljivom notom tahićanske gardenije. Ovaj miris francuskog brenda, poznatog po ljubavi prema mirisima s Orijenta i Arabije i interesu za njihovu očaravajuću povijest, nudi čaroban miris koji spaja iznimnu gardeniju s Tahitija s drugim maestralno spojenim notama. Kao i svim mirisima Montale, vrlo cijenjeni, ali pomalo zagonetni Pierre Montale dao je parfemskoj vodi Intense Tiare originalan karakter koji evocira čudesni eliksir ili rijetku čarobnu salvu. Aromatična kompozicija Montale Intense Tiare izgrađena je oko srednje note posebne tahićanske gardenije (cvijeta tiare) koja asocira na izuzetno atraktivan miris. Mještani koriste ovaj prirodni dragulj tropskog Tahitija za pletenje tradicionalnih cvjetnih vijenaca za posjetitelje otoka, koje pružaju kao znak dobrodošlice.Besmrtnu tahićansku gardeniju nadopunjuju tonovi kokosa, ruže, jasmina, ylang-ylanga i vanilije. Rezultat je bogat, skladan miris koji je iz
Specifikacija
Brend Montale
Spol Unisex
Baza (base note) Ruža, Ylang Ylang
Srce (middle note) Kokos, Tahićanska gardenija
Glava (top note) Jasmina, Vanilija
Vrsta mirisa cvjetni, orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Francuski niche parfemi Montale poznati su po svojoj ljubavi prema mirisima s Orijenta i Arabije i očaravajućoj povijesti. Svaka boca spaja tajanstvenu atmosferu Istoka sa strašću njenog tvorca i osnivača, Pierrea Montalea. Montale je u Parizu 2003. godine osnovao Pierre Montale, za mnoge misteriozni dizajner parfema, koji je prvo proveo neko vrijeme u Saudijskoj Arabiji, gdje je stvarao parfeme za plemstvo i kraljeve i kraljice. Nakon povratka u Pariz počeo je stvarati originalne mirise. Montale za svoje mirise uvijek bira prirodne materijale najviše kvalitete i posebno rijetka drva. Često sadrže i orlovo drvo, poznato kao oud. Često ga nazivaju ""tekuće zlato"". Parfemi Montale brzo su postali čvrsti favoriti i dobili su pozitivne povratne informacije kako od kupaca tako i od kritičara parfema. Parfemi Montale nude vam priliku da krenete na put s novim otkrićem ili avanturom na svakom uglu.
PROIZVOD: MONTALE INTENSE TIARE edp 100 ml Tip proizvoda: Parfemska voda 100 ml unisex Upozorenje! Zapaljivo, drzati podalje od izvora vatre i topline. Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Proizvođac: CREATION LUXE DESIGN, 68, Rue Pierre Charron, Pariz Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja od otvaranja proizvoda: 36 mjeseci Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!