Tiziana Terenzi Libra - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Libra - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Leo - Uniseks parfemski ekstrakt

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
TT65969
Leo je veliko zviježđe zodijaka na sjevernoj hemisferi, koje se lako prepoznaje u mjesecima između prosinca i lipnja; na borealnoj hemisferi, njegovo prisustvo na istoku nakon zalaska sunca ukazuje na skori dolazak proljeća, dok na australnoj hemisferi postaje tipično zviježđe za kasno ljeto i jesenje nebo. Njegov nepogrešiv oblik, bačen u nebeski svod, odmah nas ispunjava snagom i elegancijom. To potvrđuju i astrološki horoskopi, koji kažu da je osobnost rođena u znaku Lava općenito obdarena velikim povjerenjem i optimizmom, integritetom, poštenjem i vjernošću; zaista darovita prirodnom sposobnošću za vođstvo, Lav se karakterizira velikodušnošću i očinskim instinktom za zaštitu, ali i za opomenu i zapovijedanje. Na valovima stila koji nadilazi trendove, s dodirima zdrave, impertinentne ludosti, jer kako Paolo uvijek voli reći, u našem srcu, svi smo malo "pomalo nestašni prirodom".
Specifikacija
Brend Tiziana Terenzi
Spol Unisex
Baza (base note) Benyoin, Libanonski cedar, Mošus, Hrast, Sandalovina, Tonka zrno
Srce (middle note) Siva ambra, bugarska ruža, Indijski jasmin, Magnolija, Smirna, Listovi ljubičice
Glava (top note) Bergamot s Kalabrije, Brazilska naranča, kumkvat, Sicilijanska mandarina
Vrsta mirisa cvjetni, orijentalni
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Ovi se parfemi ne mogu nositi kao jednostavan komad odjeće; oni su samo za one koji se vole potpuno uroniti u život, neustrašivo doživljavajući njegovu bit do same srži. Tiziana je profesorica primijenjene umjetnosti i dizajnerica te je surađivala s vrhunskim brendovima nakita. Njezina sofisticiranost i ljubav prema ""lijepoj eleganciji"" izražena je u izvanrednim pedantnim zanatskim detaljima i nenadmašnoj kvaliteti svakog umjetničkog predmeta Terenzi. Svaki Terenzi komad sadrži detalje od 24-karatnog zlata, najkvalitetnijeg ručno puhanog talijanskog stakla, drvene umetke ili zatvarače od rijetkog talijanskog drva, ručno rezane i šivane umetke od talijanske kože. Paolo Terenzi je iznimno talentiran, cijenjen talijanski parfumer. Vrlo nekonvencionalan, očaravajući pripovjedač, njegova je filozofija ""komponirati ljepotu"". Voli raditi samo s prirodnim sirovinama koje osobno nabavlja diljem svijeta na svojim putovanjima.
TT LEO 100ml EXTRAIT PARFUM Ekstrat parfema 100ml unisex Proizvođač: Tiziana Terenzi Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Ilica 7 Hrvatska Uvoz: Lipanj 2023. Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora topline. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.