Tiziana Terenzi Libra - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Libra - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Tuttle - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Tuttle - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Bianco Puro - Uniseks parfemski ekstrakt

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 330,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
TT59815
Kreaciju otvara neobično snažan buket citrusa. Od prvog trenutka osjeti se intenzivan miris dragocjenih citrusa, tipičan za jug Italije, posebno slavne mandarine i jedinstvenog bergamota iz Kalabrije, koji prigrli miris limuna iz Sorrenta. Ova energična i svjetlucava nota leži na luksuznoj i hipnotičkoj posteljici dragocjenih začina i egzotičnog voća, gdje odjekuju ugodni "zvuci" klinčića i šafrana naglašeni "hesperidinskim" notama talijanske lavande i karamele u kombinaciji s neobičnim narančastim mangom. Osnova ove kreacije neodoljivom snagom dodiruje srce, postajući pravo parfemsko srce i duša, poput katarze parfumerije nikad prije. Složena simfonija prestižnih i rijetkih šuma odjekuje sinkronizirano stvarajući moć koja se ikada prije čula, gdje otkrivamo crveni pačuli i smeđe sandalovine iz daleke Indije u kombinaciji s vetiverom iz Tahitia. Ove dragocjene šume obuhvaćaju najrjeđi crni agar iz Kambodže. Izvorna simfonija ovih šuma, koje svojom snagom i prestižom mogu samostalno poduprijeti cijelu piramidu, pojačana je kraljevskom snagom smirne i zaslađena gurmanskom delicijom bobica vanilije, pojačanom mekom snagom mošusa. Tradicija kaže da nakon što se otkrije čista bijela boja Tropeza, iskustvo više nikada neće biti isto; baš kao što svijet parfema nikada neće biti kao prije jednom kada se doživi aroma ove dragocjene i ekskluzivne kreacije: miris koji definira miris bijele boje!
Specifikacija
Brend Tiziana Terenzi
Spol Unisex
Baza (base note) Kambodžanski oud, Mošus, Smirna, Pačuli, Mahuna vanilije, Sandalovina, Vetiver
Srce (middle note) Karamela, Lavanda, Mango, Šafran
Glava (top note) Bergamot, Zelena mandarina, Sorrento limun
Vrsta mirisa cvjetni, zacinski
Tip proizvoda Parfem
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Ovi se parfemi ne mogu nositi kao jednostavan komad odjeće; oni su samo za one koji se vole potpuno uroniti u život, neustrašivo doživljavajući njegovu bit do same srži. Tiziana je profesorica primijenjene umjetnosti i dizajnerica te je surađivala s vrhunskim brendovima nakita. Njezina sofisticiranost i ljubav prema ""lijepoj eleganciji"" izražena je u izvanrednim pedantnim zanatskim detaljima i nenadmašnoj kvaliteti svakog umjetničkog predmeta Terenzi. Svaki Terenzi komad sadrži detalje od 24-karatnog zlata, najkvalitetnijeg ručno puhanog talijanskog stakla, drvene umetke ili zatvarače od rijetkog talijanskog drva, ručno rezane i šivane umetke od talijanske kože. Paolo Terenzi je iznimno talentiran, cijenjen talijanski parfumer. Vrlo nekonvencionalan, očaravajući pripovjedač, njegova je filozofija ""komponirati ljepotu"". Voli raditi samo s prirodnim sirovinama koje osobno nabavlja diljem svijeta na svojim putovanjima.
PROIZVOD: TIZIANA TERENZI BIANCO PURO 100ml EDP Tip proizvoda:Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođač: Tiziana Terenzi Porijeklo: Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Travanj 2022. Rok trajanja od otvaranja proizvoda: 36 mjeseci Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Ne raspršivati na otovorenu vatru niti druge užarene materijale. Ne koristiti blizu vatre, plamena ili izvora topline. Ne prskati u oči ili na iritiranu kožu. Ako dođe do alergijske reakcije prestati sa korištenjem. U slučaju kontakta sa očima odmah isprati. Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!