Ajmal Incense Wood - Uniseks parfemska voda

Ajmal Incense Wood - Uniseks parfemska voda

Ajmal Amber Wood Noir - Uniseks parfemska voda

Ajmal Amber Wood Noir - Uniseks parfemska voda

Ajmal Amber Santal - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
A54027
Amber Santal iz Ajmal A serije učiniće Vaše prisustvo na bilo kom mestu posebnim uz pomoć raskošne note ambera. Prožet gornjom notom bibera, čempresa i muškatnog oraha, sa dominantnim strastvenim srcem od sandalovine i tamjana i sa drvenastom bazom sastavljenom od pačulija, kedrovine, ambre i sandalovine, Amber Santal će osloboditi sva Vaša čula.
Specifikacija
Brend Ajmal
Spol Unisex
Baza (base note) Jantar, Cedrovina, Pačuli, Sandalovina
Srce (middle note) Tamjan, Sandalovina
Glava (top note) Čempres, Muškatni oraščić, Biber
Vrsta mirisa zacinski, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Osnovao ga je pokojni Haji Ajmal Ali ranih 1950-ih u Assamu u Indiji, Ajmalovo putovanje priča je o filmu "Od farmera do parfimera". Zahvaljujući viziji pokojnog Haji Ajmala Alija i neizmjernoj predanosti parfumerijskom zanatu, Ajmal Perfumes je iz skromne trgovačke kuće izrastao u višemilijunski korporativni entitet. Danas je Ajmalova obiteljska tvrtka – sa sjedištem u Dubaiju, Ujedinjeni Arapski Emirati – vođena strašću druge i treće generacije Ajmala, od kojih svaki igra ključnu ulogu u razvoju i rastu brenda. Sve u svemu, Ajmal je brend s bogatom baštinom stečenom kroz gotovo sedam desetljeća iskustva i znanja u zamršenoj parfemskoj umjetnosti. Pravi inovator i pionir u kreiranju parfemskih proizvoda svjetskim klijentima, Ajmal se ponosi činjenicom da su do danas svi njegovi mirisi osmišljeni, kreirani, razvijeni i proizvedeni u kući.
PROIZVOD: AJMAL AMBER SANTAL EDP 100 ml Tip proizvoda:Parfemska voda 100 ml uniseks Ref: 54027 Upozorenje! Zapaljivo, drzati podalje od izvora vatre i topline. Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Proizvođac: AJMAL PERFUMES MANUFACTURING LLC, UAE Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja od otvaranja proizvoda: 36 mjeseci Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Ne prskati u oči ili na iritiranu kožu ako dođe do alergijske reakcije prestati sa korištenjem. U slučaju kontakta sa očima odmah isprati. Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!