Ajmal Amber Musc - Uniseks parfemska voda

Ajmal Amber Musc - Uniseks parfemska voda

Ajmal Rose Wood - Uniseks parfemska voda

Ajmal Rose Wood - Uniseks parfemska voda

Ajmal Santal Wood - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 210,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
A42024
Santal Wood je prožet aurom sandalovine pružajući eteričan osećaj čiste poezije. Napravljen od vrhunskog ulja sandalovine iz indijskih zapadnih Gata, svaka kap Santal Wood-a je novo otkriće. Vrhunska nota parfema je začinjeno cvetna sa kuminom, kardamomom i nevenom. Njegovo srce je blistavo cvetnim začinjeno cvetnim drvenim notama jasmina, ruže, đumbira i kedrovine, dok se u njegovoj pojavljuju drevenzasta sandalovina, agar i pačuli. Santal Wood je savršen izbor za posebne večernje događaje.
Specifikacija
Brend Ajmal
Spol Unisex
Baza (base note) Agarovo drvo, Pačuli, Sandalovina
Srce (middle note) Cedar, Đumbir, Jasmina, Ruža
Glava (top note) Kardamom, Kumin, Neven
Vrsta mirisa zacinski, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Osnovao ga je pokojni Haji Ajmal Ali ranih 1950-ih u Assamu u Indiji, Ajmalovo putovanje priča je o filmu "Od farmera do parfimera". Zahvaljujući viziji pokojnog Haji Ajmala Alija i neizmjernoj predanosti parfumerijskom zanatu, Ajmal Perfumes je iz skromne trgovačke kuće izrastao u višemilijunski korporativni entitet. Danas je Ajmalova obiteljska tvrtka – sa sjedištem u Dubaiju, Ujedinjeni Arapski Emirati – vođena strašću druge i treće generacije Ajmala, od kojih svaki igra ključnu ulogu u razvoju i rastu brenda. Sve u svemu, Ajmal je brend s bogatom baštinom stečenom kroz gotovo sedam desetljeća iskustva i znanja u zamršenoj parfemskoj umjetnosti. Pravi inovator i pionir u kreiranju parfemskih proizvoda svjetskim klijentima, Ajmal se ponosi činjenicom da su do danas svi njegovi mirisi osmišljeni, kreirani, razvijeni i proizvedeni u kući.
PROIZVOD: AJMAL SANTAL WOOD Tip proizvoda:Parfemska voda 100 ml uniseks Ref:42024 Upozorenje! Zapaljivo, drzati podalje od izvora vatre i topline. Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Proizvođac: AJMAL PERFUMES MANUFACTURING LLC, UAE Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja od otvaranja proizvoda: 36 mjeseci Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Ne prskati u oči ili na iritiranu kožu ako dođe do alergijske reakcije prestati sa korištenjem. U slučaju kontakta sa očima odmah isprati. Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!