Ajmal Amber Wood Noir - Uniseks parfemska voda

Ajmal Amber Wood Noir - Uniseks parfemska voda

Ajmal Amber Musc - Uniseks parfemska voda

Ajmal Amber Musc - Uniseks parfemska voda

Ajmal Cashmere Musc - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
A45684
Egzotičan, redak i divlji poput vas. Cashmere Musc je karakterističan uniseks miris koji odiše začinjenim, cvetnim i drvenim notama. Šafran, obložen jasminom, đurđevak, ilang ilang, pačuli, kedrovina i kašmiran savršeno se uklopaju da vam pruže slatku, a opet nepogrešivu privlačnost.
Specifikacija
Brend Ajmal
Spol Unisex
Baza (base note) Kašmir, Cedar, Mošus, Pačuli
Srce (middle note) Jasmina, Đurđevak, Mošus, Ylang Ylang
Glava (top note) Mošus, Šafran
Vrsta mirisa cvjetni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Osnovao ga je pokojni Haji Ajmal Ali ranih 1950-ih u Assamu u Indiji, Ajmalovo putovanje priča je o filmu "Od farmera do parfimera". Zahvaljujući viziji pokojnog Haji Ajmala Alija i neizmjernoj predanosti parfumerijskom zanatu, Ajmal Perfumes je iz skromne trgovačke kuće izrastao u višemilijunski korporativni entitet. Danas je Ajmalova obiteljska tvrtka – sa sjedištem u Dubaiju, Ujedinjeni Arapski Emirati – vođena strašću druge i treće generacije Ajmala, od kojih svaki igra ključnu ulogu u razvoju i rastu brenda. Sve u svemu, Ajmal je brend s bogatom baštinom stečenom kroz gotovo sedam desetljeća iskustva i znanja u zamršenoj parfemskoj umjetnosti. Pravi inovator i pionir u kreiranju parfemskih proizvoda svjetskim klijentima, Ajmal se ponosi činjenicom da su do danas svi njegovi mirisi osmišljeni, kreirani, razvijeni i proizvedeni u kući.
PROIZVOD: AJMAL CASHMERE MUSC EDP 100 ml Tip proizvoda:Parfemska voda 100ml uniseks Ref: 45684 Upozorenje! Zapaljivo, drzati podalje od izvora vatre i topline. Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Proizvođac: AJMAL PERFUMES MANUFACTURING LLC, UAE Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja od otvaranja proizvoda: 36 mjeseci Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Ne prskati u oči ili na iritiranu kožu ako dođe do alergijske reakcije prestati sa korištenjem. U slučaju kontakta sa očima odmah isprati. Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!