Acqua di Parma Colonia Essenza - Muška kolonjska voda

Acqua di Parma Colonia Essenza - Muška kolonjska voda

Acqua di Parma Oud & Spices - Muška parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 260,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
ADP59875
Umjetna kombinacija dviju olfaktivnih senzacija: raskošan miris Ouda obogaćen živopisnim i svijetlim citrusnim notama. Moćne i obavijajuće note Ouda destilirane su i kombinirane s toplim, začinjenim tonovima cimeta i klinčića, stvarajući nezaboravno otkriće. Umjetna kombinacija dviju olfaktivnih senzacija: raskošan miris Ouda obogaćen živopisnim i svijetlim citrusnim notama. Oud je izuzetno rijedak uljni ekstrakt iz Agarwooda, dragocjenog smolastog drveta Aquilaria. Ova jedinstvena aroma stvorena je pomoću Oud esencije pronađene u Laosu, Azija, te je poznata po svojoj izuzetnoj glatkoći i ravnoteži. Moćne i obavijajuće note Ouda destilirane su i kombinirane s toplim, začinjenim tonovima cimeta i klinčića, otkrivajući neočekivano stvaranje. Suncem obasjana bergamot i živopisni ružičasti papar osvjetljavaju kompoziciju dok malina dodaje ovisničku i ukusnu notu. Na kraju, bogata fasete ruže, zemljani tonovi pačulija i slatkost cisto labdanuma stvaraju nezaboravno, raskošno otkriće. Sunčana interpretacija dubokih i luksuznih nota Ouda. spajanje dva mirisna doživljaja: raskošnog mirisa Ouda naglašenog živopisnim i svetlucavim citrusnim notama. Moćne i ispunjavajuće note Ouda destilirane su i kombinovane s toplim, začinskim tonovima cimeta i karanfilića, stvarajući nezaboravno otkriće. Umetničko spajanje dva mirisna doživljaja: raskošnog mirisa Ouda pojačanog živopisnim i svetlucavim citrusnim notama. Oud je izuzetno retko ulje ekstrahovano iz agar drveta, dragocene smole drveta Aquilaria. Ovaj jedinstveni miris stvoren je korišćenjem Oud esencije pronađene u Laosu, Azija, i poznat je po svojoj izuzetnoj glatkoći i ravnoteži. Moćne i ispunjavajuće note Ouda destilirane su i kombinovane sa toplim, začinskim tonovima cimeta i karanfilića, otkrivajući neočekivanu kreaciju. Sunčani bergamot i živopisni ružičasti biber osvetljavaju kompoziciju, dok malina dodaje notu zavisnosti i ukusa. Na kraju, bogata faseta ruže, zemljanost pačulija i slatkost čistog labdanuma stvaraju nezaboravno, raskošno otkriće. Sunčano ispunjena interpretacija dubokih i luksuznih nota Ouda.
Specifikacija
Brend Acqua di Parma
Spol Muški
Baza (base note) Ulje agarovog drveta
Srce (middle note) Cimmet, Ružičasti biber
Glava (top note) Bergamot, Malina, Ruža
Vrsta mirisa zacinski, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Aqua di Parma kvaliteta, elegancija, kreativnost, ekskluzivnost - to su vrijednosti na kojima se Aqua di Parma temelji zadnjih 100 godina. Ekskluzivna parfemska kuća Aqua di Parma osnovana je 1916. godine u srcu stare Italije u gradu Parmi. Bilo je to tamo, u maloj parfemskoj radionici, gdje su neki od najboljih majstora svog zanata stvorili moderan, lagan i svjež miris, za razliku od jakih i intenzivnih njemačkih kolonjskih voda tog vremena. Prvi talijanski miris Eau de Cologne napravljen je isključivo od prirodnih sastojaka i njihov sastav se od tada nije mijenjao. Aqua di Parma Eau de Cologne postao je simbol 1930-ih, a Art Deco stil kultnog stakla ostao je zaštitni znak brenda do danas. No, tek sredinom 20. stoljeća, Aqua di Parma doživila je međunarodni uspjeh, postala je tražena i ekskluzivna kuća mirisa, koja je dostigla pravi kultni status visokog društva.
ACQUA DI PARMA OUD & SPICES edp 100 ml Tip proizvoda: Parfemska voda 100 ml za muskarce Upozorenje! Zapaljivo, drzati podalje od izvora vatre i topline. Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Proizvođac: ACQUA DI PARMA, Via Ripamonti 99, Milano, Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Ilica 7 Zagreb Hrvatska Uvoz: Prosinac 2023. Rok trajanja od otvaranja naznačen na ambalaži. Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!