Brend meseca

Amouage

Dar Kraljeva

Ne može se svaka niche parfemska kuća pohvaliti nesvakidašnjom istorijom kakva opisuje brend Amouage. Međunarodno priznata i uvažena, kuća lukusznih parfema osnovana je u Sultanatu Omana, jednoj od najstarijih država u arapskom svetu. Država Oman predstavlja dragulj smešten u Persijskom zalivu nadaleko poznat po raskoši, prirodnim bogatstvima, jedinstvenoj kulturi i raznolikom reljefu. Svaki detalj zlatne pustinjske zemlje urezan je u mirisne note brenda, jer one slave nešto posebno - arapsko nasleđe. “Dar kraljeva”, ime pod kojim je brend počeo da se razvija, izmenila je tradicionalni arapski svet parfimerije i redefinisala njene granice spajanjem tradicije sa inovacijom i modernosti. Amouage na jedinstven način povezuje tradicionalni Orijent i moderni Zapad iz čega nastaju raskošne umetničke kreacije.

 

Sa razlogom ovaj brend važi za ikonu među luksuznim parfemskim kućama u svetu, jer u parfemima uživaju kupci istančanog ukusa, koji su u potrazi za nečim izvanrednim i dragocenim. Asortiman kompanije čini više od 50 unikatnih parfema, izrađeni sa posebnom pažnjom. Svetski ugled brend je stekao zahvaljujući odabiru najfinijih i izuzetno retkoh sastojaka iz celog sveta i talentu renomiranih parfimera iz celog sveta. Dragoceni sastojci se kombinuju i suprotstavljaju stvarajući nesvakidašnji kontrast. Cvetne arome, slatki začini i sveže šumske note - intrigantno, zavodljivo i sasvim drugačije.

 

 

"Strast ka lepim kreacijama"

Parfimere brenda pokreće strast ka lepim kreacijama i želja da se naprave mirisi koji traju. Upravo poput nasleđa predaka koje traje, Amouage nastoji da napravi svoje nasleđe koje će trajati i nastaviti da živi sve dok postoje oni koji su naklonjeni mirisima. Iz ljubavi prema lepom i raskošnom, posvećuje se posebna pažnja čak i najsitnijim detaljima. Ukoliko ste do sada bili u prilici da vidite ili držite bočicu parfema, zasigurno ste primetili da je reč o obrisima umetnosti. 

 

Ručno izrađene bočice dizajnirane su tako da se sa lakoćom prepozna koji mirisi su namenjeni dama, a koji džentlmenima. Ženski parfemi upakovani su u prepoznatljive bočice napravljene su u obliku palate Ruwi Mosque u Muskatu, “maloj Indiji”. Bočice muških parfema napravljene su u obliku Khanjar-a, ceremonijalnog mača kojeg su tradicionalno nosili muškarci Omana.

 

Fabrika raskoši smeštena u Omanu

Mirisne kreacije Amouage osvojile su simpatije kupaca širom sveta i omogućile brendu da se razvije u čak 80 zemalja širom sveta. Srce proizvodnje ostalo je tamo gde je i počelo da kuca - u Muskatu, državi Oman. Posetioci su uvek dobrodošli u fabriku parfema gde imaju prilike da se upoznaju sa kompletnim zanatskim procesom luksuzne izrade parfema i tajnama arapske parfimerije. 

 

Posetioci napuštaju Oman sa jedinstvenim mirisnim iskustvom i svedoče nenadmašnoj umetnosti, kvalitetu i maštovitosti.

 


Pročitajte ostale vesti

Amouage Interlude i Intrelude Black Iris – sitne razlike ali ista jedinstvena mirisna haromonija

Naš cilj je da budemo najbolja verzija sebe.” – izjavio je Marko Parsiegla, osnivač brenda Amoauge. Tim povodom, nastao je Interlude, koji je danas najprodavaniji, kultni, Amouage muški parfem. Interlude je parfem inspirisan haosom, koji se nalazi svuda oko nas.

Saznaj više...

Novi Kilian Liquors mirisi u Belodore radnji u Budimpešti

Kilian Liquors mirisi su stigli u naše radnje u Budimpešti. Senzacionalni after party mirisi koji odišu ekstravagancijom i bude posebno raspoloženje su dostupni od sada u Belodore prodavnici u glavnom gradu Mađarske.

Saznaj više...

Novi mirisi Acqua di Parma u Belodore radnjama

Novi sofisticirani mirisi poznatog parfemskog brenda Acqua di Parma su stigli u naše radnje. Od sada, Acqua di Parma Yuzu i Acqua di Parma Camelia parfemi su dostupni u Belodore radnjama, u Srbiji, Crnoj Gori i Mađarskoj.

Saznaj više...

Najtraženiji Tiziana Terenzi mirisi inspirisani morskim zvezdama

Kolekcija Sea Star Tiziana Terenzi, privlači najviše pažnje kako u Belodore parfimerijama, tako i na društvenim mrežama. Mirisna magija u čarobnoj boci mami i uzdahe i poglede. Cela kolekcija inspirisana je morskim zvezdama, a sam povod za nastajanje Sea Star kolekcije leži u rođendanskom iznenađenju.

Saznaj više...

Alexandre J – Art Deco kolekcija

Alexandre J slavi 100 godina rođenja Art Deco kolekcije, i tim povodom ovaj brend izbacuje čak 6 novih sofisticiranih mirisnih kreacija.

Saznaj više...