Belodore Banja Luka - TC Delta Planet

Belodore je od svog osnivanja 2020. godine sinonim za luksuz, jedinstvenost i ljepotu. Tijekom godina smo izgradili mirisno carstvo u kojem sva osjetila uživaju u nesvakidašnjim mirisima i jedinstvenoj ljepoti. Danas smo ponosni što s vama možemo podijeliti vijest da se naše mirisno carstvo širi, a Belodore niche parfumerija otvara svoja vrata u najvećem trgovačkom centru na prostoru Bosne i Hercegovine, u TC Delta Planet u Banja Luci gdje će ljubitelji niche parfema i ekskluzivne kozmetike moći pronaći samo najbolje iz ovog svijeta. 

Sa preko 30 pažljivo odabranih niche brendova, kao što su Creed, Tiziana Terenzi, Xerjoff, Acqua di Parma, Bond No9 i dr. i sa više od 100 jedinstvenih mirisnih kreacija, sigurni smo da ćete ovdje pronaći savršen miris za sebe. Zapravo, sigurni smo da ćete u našem carstvu pronaći puno savršenih mirisa za sve prilike! Odabir mirisa u Belodore parfumerijama je više od obične kupovine: to je jedinstvena prilika da ponesete sa sobom komadić povijesti, umjetnosti i inspiracije. Zbog toga, naše osoblje čine stručni i ljubazni pojedinci, spremni da odgovore na sve vaše preferencije i da vam pomognu riješiti svaku neodlučnost. 

Želimo vam pružiti neponovljivo mirisno iskustvo! Pronađite nesvakidašnje niche mirise koji će postati baš vaš zaštitni znak!