TC Galerija flagship

U Belodoreu se ponosimo nenadmašnim izborom luksuznih mirisa i proizvoda za njegu kože. Prilikom otvaranja naše nove niche parfumerije, predstavili smo 11 novih brendova, uključujući Kilian Paris i Frederic Malle, zajedno sa našim postojećim asortimanom od preko 40 ekskluzivnih brendova kao što su Creed i Acqua di Parma, nudeći našim kupcima zaista jedinstveno osjetilno iskustvo.
Prostirući se na impresivnih 360 kvadratnih metara, naša nova parfumerija kombinirs suvremenu arhitekturu sa zanatskom vještinom. Od unikatnih talijanskih keramičkih izložbenih elemenata do ručno izrađenih skulptura lokalnih umjetnika, svaki aspekt naše trgovine odražava našu posvećenost sofisticiranosti i profinjenosti.
Također se ističemo podržavajući lokalne luksuzne brendove. Kroz našu sekciju 'Preporučeno od strane Belodorea', ističemo najbolje ponude domaćih proizvođača, stvarajući osjećaj zajednice i ekskluzivnosti.
Od našeg osnivanja 2020. godine, Belodore je sinonim za luksuz i autentičnost. Proširenjem našeg prisustva na Beograd, nakon uspjeha našeg glavnog objekta u Budimpešti ranije ove godine, radujemo se što donosimo neponovljiva mirisna iskustva za kupce u glavnom gradu Srbije.