Acqua di Parma Blu Mediterraneo Cipresso Di Toscana - Uniseks toaletna voda

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Cipresso Di Toscana - Uniseks toaletna voda

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Mirto di Panarea - Uniseks toaletna voda

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Mirto di Panarea - Uniseks toaletna voda

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Bergamotto di Calabria - Uniseks toaletna voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 75,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
ADP29920
Sa Blu Mediterraneo Bergamotto di Calabria, Acqua di Parma je stvorila očaravajuću toaletnu vodu koja slavi veličanstvenu Kalabriju i njen zlatni plod bergamota. Toaletnu vodu sa mirisom bergamota Bergamotto di Calabria od Acqua di Parma karakterišu šumeće gornje note plodova bergamota. U srcu ove toaletne vode, akordi crvenog đumbira i kedrovine donose umirujuću notu, dok je baza zaokružena jedinstvenom kombinacijom vetivera, benzoina i mošusa.
Specifikacija
Brend Acqua di Parma
Spol Unisex
Baza (base note) Benyoin, Mošus, Vetiver
Srce (middle note) Cedrovina, Crveni đumbir
Glava (top note) Citrus limun
Vrsta mirisa citrusni, mošusni
Tip proizvoda Toaletna voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Aqua di Parma kvaliteta, elegancija, kreativnost, ekskluzivnost - to su vrijednosti na kojima se Aqua di Parma temelji zadnjih 100 godina. Ekskluzivna parfemska kuća Aqua di Parma osnovana je 1916. godine u srcu stare Italije u gradu Parmi. Bilo je to tamo, u maloj parfemskoj radionici, gdje su neki od najboljih majstora svog zanata stvorili moderan, lagan i svjež miris, za razliku od jakih i intenzivnih njemačkih kolonjskih voda tog vremena. Prvi talijanski miris Eau de Cologne napravljen je isključivo od prirodnih sastojaka i njihov sastav se od tada nije mijenjao. Aqua di Parma Eau de Cologne postao je simbol 1930-ih, a Art Deco stil kultnog stakla ostao je zaštitni znak brenda do danas. No, tek sredinom 20. stoljeća, Aqua di Parma doživila je međunarodni uspjeh, postala je tražena i ekskluzivna kuća mirisa, koja je dostigla pravi kultni status visokog društva.
ACQUA DI PARMA BM BERGAMOTTO DI CALABRIA edt 75 ml Tip proizvoda: Toaletna voda 75 ml unisex Proizvođac: ACQUA DI PARMA, Via Ripamonti 99, Milano, Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Ilica 7 Hrvatska Uvoz: Kolovoz 2023. Rok trajanja od otvaranja oznacenog na ambalazi. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora topline. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.