Acqua di Parma Colonia Futura - Uniseks kolonjska voda

Acqua di Parma Colonia Futura - Uniseks kolonjska voda

Acqua di Parma Colonia - Uniseks kolonjska voda

Acqua di Parma Colonia - Uniseks kolonjska voda

Acqua di Parma Colonia Pura - Uniseks kolonjska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 98,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
ADP29884
Blaženstvo, čistota i jednostavnost. Colonia Pura osvjetljava kultnu Coloniu elegancijom i lakoćom bez napora u novom preokretu naše talijanske lakoće. Kolonjska voda s modernom vrstom lakoće, s svježom i mladolika energijom. Colonia Pura obuhvaća kultni talijanski osjećaj kultiviranog zadovoljstva, izuzetnog stila i pažnje posvećene detaljima. Vodena senzualnost mirisa oživljava oštrim i sunčanim početnim notama jarkog bergamota, u kombinaciji sa sočnom narančom i delikatnim petitgrainom. Oni ustupaju mjesto vitalnoj energiji cvjetnog srca, sastavljenog od apsoluta jasmina sambaka i apsoluta narkisa. Stapajući se u neočekivani balans sa začinskim notama korijandera, harmonično se spajaju sa toplim i sofisticiranim akcentima pačulija, kedrovine i mošusa u bazi. Klasičan, ali suvremen, rezultat daje blistavu dinamiku koja slavi život, inspirira i pruža osjećaj diskretne elegancije koja gleda na suštinsko. Colonia Pura dolazi u kultnoj bočici Acqua di Parma, obaveznom predmetu osmišljenom pod utjecajem Art Deco-a. Minimalistička mat srebrna nijansa etikete i poklopca odražava čistoću kolonjske vode, dok je kutija, koju karakterizira oblik cilindra, obložena našom prepoznatljivom žutom nijansom. Grb na etiketi ističe dugu povijest Maison-a.
Specifikacija
Brend Acqua di Parma
Spol Unisex
Baza (base note) Mošus, Virginijski cedar
Srce (middle note) Jasmin sambac apsolut
Glava (top note) Talijanski bergamot, Talijanska naranča
Vrsta mirisa kolonjski
Tip proizvoda Kolonjska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Aqua di Parma kvaliteta, elegancija, kreativnost, ekskluzivnost - to su vrijednosti na kojima se Aqua di Parma temelji zadnjih 100 godina. Ekskluzivna parfemska kuća Aqua di Parma osnovana je 1916. godine u srcu stare Italije u gradu Parmi. Bilo je to tamo, u maloj parfemskoj radionici, gdje su neki od najboljih majstora svog zanata stvorili moderan, lagan i svjež miris, za razliku od jakih i intenzivnih njemačkih kolonjskih voda tog vremena. Prvi talijanski miris Eau de Cologne napravljen je isključivo od prirodnih sastojaka i njihov sastav se od tada nije mijenjao. Aqua di Parma Eau de Cologne postao je simbol 1930-ih, a Art Deco stil kultnog stakla ostao je zaštitni znak brenda do danas. No, tek sredinom 20. stoljeća, Aqua di Parma doživila je međunarodni uspjeh, postala je tražena i ekskluzivna kuća mirisa, koja je dostigla pravi kultni status visokog društva.
ACQUA DI PARMA COLONIA PURA edc 50 ml Tip proizvoda: Kolonjska voda 50ml unisex Upozorenje! Zapaljivo, drzati podalje od izvora vatre i topline. Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Proizvođac: ACQUA DI PARMA, Via Ripamonti 99, Milano, Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Ilica 7 Hrvatska Uvoz: Ožujak 2023. Rok trajanja od otvaranja proizvoda: 36 mjeseci Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!