Acqua di Parma Signature Quercia - Uniseks parfemska voda

Acqua di Parma Signature Quercia - Uniseks parfemska voda

Acqua di Parma Signature Yuzu - Uniseks parfemska voda

Acqua di Parma Signature Yuzu - Uniseks parfemska voda

Acqua di Parma Signature Oud - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 230,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
ADP37849
Tople i duboke note retke esencije ouda agarovog drveta inspirišu dragocen i intenzivan miris. Intenzivan, snažan i dragocen, miris koji hvata toplinu svoje retke esencije. Umetnička kombinacija sublimirana blistavim citrusnim notama spaja bogatstvo agar drveta Akvilarije s notama ruskog korijandera i haićanskog amirisa.
Specifikacija
Brend Acqua di Parma
Spol Unisex
Baza (base note) Cedrovina, Mošus, Ulje pačulija, Sandalovina
Srce (middle note) Ulje haićanskog amyrisa, Ruski korijander
Glava (top note) Bergamot, Naranča
Vrsta mirisa drvenasti, orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Aqua di Parma kvaliteta, elegancija, kreativnost, ekskluzivnost - to su vrijednosti na kojima se Aqua di Parma temelji zadnjih 100 godina. Ekskluzivna parfemska kuća Aqua di Parma osnovana je 1916. godine u srcu stare Italije u gradu Parmi. Bilo je to tamo, u maloj parfemskoj radionici, gdje su neki od najboljih majstora svog zanata stvorili moderan, lagan i svjež miris, za razliku od jakih i intenzivnih njemačkih kolonjskih voda tog vremena. Prvi talijanski miris Eau de Cologne napravljen je isključivo od prirodnih sastojaka i njihov sastav se od tada nije mijenjao. Aqua di Parma Eau de Cologne postao je simbol 1930-ih, a Art Deco stil kultnog stakla ostao je zaštitni znak brenda do danas. No, tek sredinom 20. stoljeća, Aqua di Parma doživila je međunarodni uspjeh, postala je tražena i ekskluzivna kuća mirisa, koja je dostigla pravi kultni status visokog društva.
ACQUA DI PARMA SIGNATURE OUD edp 100 ml Tip proizvoda: Parfemska voda 100 ml unisex Proizvođac: ACQUA DI PARMA, Via Ripamonti 99, Milano, Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Ilica 7 Zagreb Hrvatska Uvoz: Prosinac 2023. Rok trajanja od otvaranja naznačen na ambalaži. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora topline. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.