Etat Libre d`Orange Experimentum Crucis - Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange Experimentum Crucis - Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange Tom of Finland - Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange Tom of Finland - Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange You or Someone Like You - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
ELDO35171
You or Someone Like You je ugodan miris: ni odvratan ni čudan. To je suvremena kreacija izgrađena od bezvremenskih materijala. Predstavlja LA žene - nekoga poput Anne Rosenbaum: hladne i svježe; nekoć strana, ali sada domaća vrlo izložena snovima o srebrnom ekranu u Hollywoodu i netaknut njenoj materijalističkom mašinerijom. Anne pronalazi utjehu u književnosti i vrtu svog doma, koji se gnjezdi brdima s pogledom na centar LA-a. Miris je predstavlja samo na način na koji svi takvi odabiri predstavljaju nas. Može biti konkretan poput lijepe zelene ruže. Ipak, može biti apstraktna, baš kao i kompozicija Erika Satieja jer je zagonetka toliko tajanstvena da ju je teško razotkriti. Parfem oživljava osjetila svojom svježom, privlačnom privlačnošću. Čovjek se osjeća dobro kada ga nosi.
Specifikacija
Brend Etat Libre d`Orange
Spol Unisex
Baza (base note) Bijeli mošus, Mošus bijeli
Srce (middle note) Ribiz, Zelene note, Hedione, Ruža
Glava (top note) Anis, Bergamot, Grapefruit, Metvica
Vrsta mirisa aromaticni, cvjetni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kada je Etienne de Swardt 2006. godine stvorio svoju parfemsku kuću, bilo je sasvim ispravno i prirodno da joj da ovo ime, u čast svom rodnom mjestu i onome što ono predstavlja. U Južnoj Africi, Etat Libre d'Orange, Narančasta slobodna država, bila je autonomna suverena republika koja je proglasila neovisnost od britanske vladavine 1854. godine. Etat Libre d'Orange je proglašenje ove neovisnosti. Etienne je osnovao vlastitu kuću s idejom da pokrene revoluciju. Želio je stvoriti izazovnu parfumeriju, osloboditi sokove od tradicionalnih ograničenja. Zamišljao je parfeme koji su bili ludo oslobođeni, opasno simpatični. Lepršavi, pretjerani, savršeni. Ponekad skandalozno, uvijek ukusno. Parfemi za život i ljubav i vođenje ljubavi.
ELDO YOU OR SOMEONE LIKE YOU 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođač: Etat Libre D`Orange Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Veljača 2022. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.