Etro Musk EDT - Uniseks toaletna voda

Etro Musk EDT - Uniseks toaletna voda

Etro Heliotrope - Uniseks toaletna voda

Etro Heliotrope - Uniseks toaletna voda

Etro Etra - Uniseks toaletna voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 125,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
E31366
Intenzivan početak snažne note palisandrovog drveta intenzitet ovog mirisa; začini, cedar i geranija predstavljaju mušku stranu, a sandalovina, mošus i vanilija umiruju prvi dojam umirujućim akordima. Korijander, kardamom i ružino drvo su u top notama, jasmin, ruža, geranija, crvena paprika, cedar i sandalovina čine srce mirisa. Baza je napravljena od mošusa i vanilije. Osnovan je 1999. godine.
Specifikacija
Brend Etro
Spol Unisex
Baza (base note) Mošus, Vanilija
Srce (middle note) Cedar, Gernijum, Jasmina, Biber, Ruža, Sandalovina
Glava (top note) Brazilsko ružino drvo, Kardamom, Korjiander
Vrsta mirisa drvenasti, orijentalni
Tip proizvoda Toaletna voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Etro je talijanska modna kuća i proizvođač tkanina, dodataka, kožne galanterije, odjeće i mirisa. Osnovao ju je 1968. Gimmo Etro, a i još uvijek je obiteljska tvrtka. Mirisi, boje, misli i Etro parfemi filtrirani su u slikovnici poput albuma recepata. Nova ideja koja će nas podsjetiti da je kao što je kuhanje hrane bilo prvi znak civilizacije, parfemi su još jedan uzvišeni znak civilizacije, možda njegov najtajnovitiji i najuzbudljiviji jer je neopipljiv, prolazan, nevidljiv. To dodaje još više intrige i privlačnosti Etroovoj knjizi jer stimulira naš vid da govori o mirisu, mami naše oči da nam poškakljaju nosnice, koristeći boju da potakne želju za parfemom, kombinirajući tekstove i slike kako bismo se poigrali s našom maštom.
PROIZVOD: ETRO ETRA edt 100 ml Tip proizvoda: Toaletna voda 100ml unisex Ref: 31366 Upozorenje! Zapaljivo, drzati podalje od izvora vatre i topline. Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Proizvođac: S.P.A., Via Spartaco 3, Milano, Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja od otvaranja proizvoda: 36 mjeseci Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!