Matiere Premiere Crystal Saffron Hair Mist - Uniseks sprej za kosu

Matiere Premiere Crystal Saffron Hair Mist - Uniseks sprej za kosu

Matiere Premiere Radical Rose Hair Mist - Uniseks sprej za kosu

Matiere Premiere Radical Rose Hair Mist - Uniseks sprej za kosu

Matiere Premiere Falcon Leather Hair Mist - Uniseks sprej za kosu

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 60,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
MP070017
Lagan i nježan prema vašoj kosi. Prskajte ga sa razdaljine i namirišite kosu s moćnim, glatkim i podatnim notama koje sadrži Falcon Leather.
Specifikacija
Brend Matiere Premiere
Spol Unisex
Vrsta mirisa jantar
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Matiere Premiere u prijevodu znači ’’sirovi materijali’’. Svi mirisi su izgrađeni oko jednog centralnog prirodnog sastojka koji se koristi u najvećoj dozi. Aurélien Guichard je osnivač i parfumer kuće. Radi na relaciji Pariz- Grasse. On je vrhunski parfumer koji je surađivao sa brendovima kao što su Gucci, Narciso Rodriguez, Burberry… i kreirao je mnogo bestselera za ove i druge brendove. Aurélien Guichard uzgaja svoje ruže i tuberoze na vlastitoj organskoj farmi koja se nalazi u Grassu.
Matiere Premiere Falcon Leather 75ml Hair Mist Tip proizvoda : Sprej za kosu 75ml Unisex Proizvođac: Matiere Premiere Poreklo: France Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Ilica 7 Hrvatska Uvoz:svibanj 2023 Rok trajanja od otvaranja proizvoda:otisnut na ambalazi Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Ne prskati u oči. Ako dođe do alergijske reakcije prestati sa korištenjem. U slučaju kontakta sa očima odmah isprati. Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!