Bond No.9 Nolita - Ženska parfemska voda

Bond No.9 Nolita - Ženska parfemska voda

Bond No.9 Central Park West - Ženska parfemska voda

Bond No.9 Central Park West - Ženska parfemska voda

Bond No.9 Sutton Place - Ženska parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 330,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
BO27291
Sutton Place, najnoviji Bond No. 9, klasični muški miris. Boca Sutton Place prva je u repertoaru Bond No. 9 koja je u smeđoj boji - duboka, bogata maduro smeđa nijansa cigarete, dirljive teksture koja podsjeća na kožu reptila.
Specifikacija
Brend Bond No.9
Spol Muški
Baza (base note) Jantar, Koža, Mošus, Vanilija
Srce (middle note) Jasmina, Ljiljan, Pačuli
Glava (top note) Bergamot, Ribiz, Ananas, Ružičasti biber, Mandarine
Vrsta mirisa orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
U industriji kojom već dugo dominiraju muškarci, Bond No.9 prva je parfumerija u New Yorku na čijem je čelu žena – osnivačica i izvršna direktorica, Laurice Rahmé, koja nadzire svaki aspekt Bond No. 9 – od stvaranja Koncept orijentiran na New York iza njihove kolekcije parfemske vode, do vođenja razvoja svakog dizajna mirisa i bočice, do dizajna interijera svakog Bond No. 9 butika. Osim brenda, gospođa Rahmé je od Bond No. 9 napravila jedinstvenu silu na koju se treba računati u svijetu luksuzne robe. Naposljetku, dok je parfumerija oduvijek bila samo u glavi, Bond No. 9 im je parfeme okrenuo na glavu. Njihova kolekcija mirisa prva je koja odaje počast velikom gradu: New Yorku, njihovom voljenom, uvijek inspirativnom rodnom gradu. I dok su bili u tome, svojim su mirisima dali dvostruku misiju: vratiti umjetnost parfumeriji i počastiti svoj zasljepljujuće raznolik grad dajući svakom njujorškom kvartu svoj vlastiti miris.
PROIZVOD: BOND No.9 SUTTON PLACE EDP 100 Tip proizvoda: Parfemska voda u spreju 100 ml za muskarce Ref: 27291 Upozorenje! Zapaljivo, drzati podalje od izvora vatre i topline. Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Proizvođac: BOND No.9, USA Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja od otvaranja proizvoda: 36 mjeseci Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Ne prskati u oči ili na iritiranu kožu ako dođe do alergijske reakcije prestati sa korištenjem. U slučaju kontakta sa očima odmah isprati. Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!