Casamorati Bouquet Ideale - Ženska parfemska voda

Casamorati Bouquet Ideale - Ženska parfemska voda

Casamorati Lira - Ženska parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 270,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
CA16028
Lira je femme fatale s gurmanskim vibracijama karamele, pjenušavih citrusa, osvježavajuće lavande i meke začinske jezgre sastavljene od cimeta i sladića koja daje opojni prizvuk. Lira je jednostavan miris s ogromnim utjecajem. Pojačan je finom svježom aromom karamele i vanilije, potpomognuta umirujućom krvavom narančom koja traje do sušenja te produbljena mekim začinima. Sraz toplih i slatkih nota sa sočnim svježim voćem i narkotičnim egipatskim jasminom koji čini raskošnu romantičnu bazu. Lira je tajanstvena provokativna i talentirana starleta.
Specifikacija
Brend Casamorati
Spol Ženski
Baza (base note) Karamela, Mošus, Vanilija
Srce (middle note) Cimmet, Jasmin, Ruža
Glava (top note) Bergamot, Crvena naranča
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Casamorati je kolekcija vintage parfema grupe Xerjoff, inspirirana drevnom umjetnošću talijanske parfumerije. Brend rekreira povijest poznate parfemske kuće koju je osnovao Claudio Casamorati u Italiji u 19. stoljeću, s namjerom da očuva povijesno i umjetničko nasljeđe glamuroznog secesijskog doba.
PROIZVOD: CASAMORATI LIRA EDP 100 ml Tip proizvoda: Parfemska voda 100 ml za zene Ref: 16028 Upozorenje! Zapaljivo, drzati podalje od izvora vatre i topline. Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Proizvođac: CASAMORATI, Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja od otvaranja proizvoda: 36 mjeseci Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Ne prskati u oči ili na iritiranu kožu ako dođe do alergijske reakcije prestati sa korištenjem. U slučaju kontakta sa očima odmah isprati. Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!