Acqua di Parma Profumi Dell`Orto Car Diffuser - Uniseks refil

Acqua di Parma Profumi Dell`Orto Car Diffuser - Uniseks refil

Acqua di Parma Oh, L`Amore Car Diffuser - Uniseks refil

Acqua di Parma Oh, L`Amore Car Diffuser - Uniseks refil

Acqua di Parma Aperitivo in Terrazza Car Diffuser - Uniseks refil

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 47,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
ADP58657
Pozivamo vas da unesete talijansku eleganciju sunca u svoj automobil, uhvaćenu u mirisu napravljenom od svježih citrusa. Ovaj miris vodi vas do kvintesencije talijanskog načina života: sofisticiranosti Aperitiva. Uživajte u čaši Spritza na suncem obasjanoj terasi nježno poljubljenoj toplim ljetnim povjetarcem s pogledom na ljepotu srca grada. Solarna talijanska elegancija uhvaćena je u mirisu od svježih citrusa gdje se limeta, krvna naranča i grejp zajedno s srcem apsoluta gencijane, praćeni toplinom cimeta iz Ceylona, dočaravaju dobro poznati gorak akord. • Punjenja mirisa kompatibilna su s auto difuzorom iz naše Airound kolekcije. • Jednom kada je vrećica otvorena, punjenje mirisa može trajati do 3 mjeseca ako se ne koristi u uređajima.
Specifikacija
Brend Acqua di Parma
Spol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Aqua di Parma kvaliteta, elegancija, kreativnost, ekskluzivnost - to su vrijednosti na kojima se Aqua di Parma temelji zadnjih 100 godina. Ekskluzivna parfemska kuća Aqua di Parma osnovana je 1916. godine u srcu stare Italije u gradu Parmi. Bilo je to tamo, u maloj parfemskoj radionici, gdje su neki od najboljih majstora svog zanata stvorili moderan, lagan i svjež miris, za razliku od jakih i intenzivnih njemačkih kolonjskih voda tog vremena. Prvi talijanski miris Eau de Cologne napravljen je isključivo od prirodnih sastojaka i njihov sastav se od tada nije mijenjao. Aqua di Parma Eau de Cologne postao je simbol 1930-ih, a Art Deco stil kultnog stakla ostao je zaštitni znak brenda do danas. No, tek sredinom 20. stoljeća, Aqua di Parma doživila je međunarodni uspjeh, postala je tražena i ekskluzivna kuća mirisa, koja je dostigla pravi kultni status visokog društva.
Acqua di Parma Aperitivo in Terrazza Car Diffuser 19ml Tip proizvoda: Osvježivač za auto 19 ml uniseks Upozorenje! Zapaljivo, drzati podalje od izvora vatre i topline. Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Proizvođac: ACQUA DI PARMA, Via Ripamonti 99, Milano, Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Ilica 7 Zagreb Hrvatska Uvoz: Prosinac 2023. Rok trajanja od otvaranja oznacenog na ambalazi. Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!