Acqua di Parma La Casa Sul Lago Car Diffuser - Uniseks refil

Acqua di Parma La Casa Sul Lago Car Diffuser - Uniseks refil

Acqua di Parma Luce Di Colonia Car Diffuser - Uniseks refil

Acqua di Parma Luce Di Colonia Car Diffuser - Uniseks refil

Acqua di Parma Buongiorno Car Diffuser - Uniseks refil

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 47,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
ADP58653
Unesite svježe arome talijanskog sela u jutarnjem svjetlu direktno u svoj automobil. Dugotrajni difuzni mirisi pružaju senzualno, ali svježe buđenje dana. Dok prvi zraci jutarnjeg svjetla prodiru kroz prozor, povjetarac nosi naznake zelenih aroma koje podsjećaju na veličanstveni talijanski krajolik. Mirisi svježe pokošene trave i na suncu osušenog platna donose osjećaj svježine i mekoće istovremeno. Prirodni tonovi drva omekšani su mahovinom, pružajući toplinu, zaokruženost i udobnost mirisu. • Ulošci za miris kompatibilni su s auto difuzorom iz naše Airound kolekcije. • Kada se vrećica otvori, ulošci za miris mogu trajati do 3 mjeseca ako se ne koriste ni u jednom uređaju.
Specifikacija
Brend Acqua di Parma
Spol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Aqua di Parma kvaliteta, elegancija, kreativnost, ekskluzivnost - to su vrijednosti na kojima se Aqua di Parma temelji zadnjih 100 godina. Ekskluzivna parfemska kuća Aqua di Parma osnovana je 1916. godine u srcu stare Italije u gradu Parmi. Bilo je to tamo, u maloj parfemskoj radionici, gdje su neki od najboljih majstora svog zanata stvorili moderan, lagan i svjež miris, za razliku od jakih i intenzivnih njemačkih kolonjskih voda tog vremena. Prvi talijanski miris Eau de Cologne napravljen je isključivo od prirodnih sastojaka i njihov sastav se od tada nije mijenjao. Aqua di Parma Eau de Cologne postao je simbol 1930-ih, a Art Deco stil kultnog stakla ostao je zaštitni znak brenda do danas. No, tek sredinom 20. stoljeća, Aqua di Parma doživila je međunarodni uspjeh, postala je tražena i ekskluzivna kuća mirisa, koja je dostigla pravi kultni status visokog društva.
ACQUA DI PARMA BUONGIORNO CAR DIFFUSER 180 ml REFILL Tip proizvoda: Osveživač za auto 180 ml uniseks Upozorenje! Zapaljivo, drzati podalje od izvora vatre i topline. Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Proizvođac: ACQUA DI PARMA, Via Ripamonti 99, Milano, Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Ilica 7 Zagreb Hrvatska Uvoz:Prosinac 2023. Rok trajanja od otvaranja naznačen na ambalaži. Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!