Gritti Costiera Reed Diffuser - Uniseks osvježivač prostora

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 90,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
GR67031
Gritti Venetia predstavlja kolekciju I Turchesi Home Linija difuzora koji odražavaju boje obale. Amalfi govori o očaravajućem duhu juga Italije. Od amalfijskih limuna do vrtova Sicilijanskog citrusnog voća, Luka Gritti nas poziva da otkrijemo pravu ljepotu Mediterana. Esencija beskrajnog ljeta zatvorena u bojama mora. Izbor sobnih difuzora donosi prepoznatljivo raspoloženje iz kolekcije I Turchesi u vašem domu: Formati od 250 ml i 500 ml su savršeni za male prostorije i velike salone. Elegantni svileni štapići nježno raspršuju miris u okolini.
Specifikacija
Brend Gritti
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Svi Gritti mirisi su proizvedeni u Italiji u vlastitom proizvodnom pogonu u Bolonji, Emilia-Romagna, gdje također surađuju sa mnogim vrhunskim parfumerijskim brendovima iz cijelog svijeta. Gritti je jedan od rijetkih niche proizvođača mirisa u Italiji sa naprednim proizvodnim tehnologijama. Luca Gritti osobno kontrolira sve proizvodne procese Gritti Venetia. Najvažniji značaj za brend je da podrži lokalne obrtnike: naručujemo unikatne ručno rađene poklopce i kutije od najboljih talijanskih stručnjaka za luksuzno pakiranje. Također Gritti surađuje sa nekim proizvođačima sirovina sa juga Italije, poznatim po svojim odličnim citrusnim uljima.
Gritti Costiera Reed Diffuser 250ml R.REFRESHER Tip proizvoda: Osveživač prostorija 250 ml Ref:67026 Upozorenje! Zapaljivo, drzati podalje od izvora vatre i topline. Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Proizvođac: Gritti Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Ožujak 2023. Rok trajanja od otvaranja proizvoda: 36 mjeseci Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!