Etro Vicolo Fiori - Uniseks svijeća

Etro Vicolo Fiori - Uniseks svijeća

Etro Heliotrope - Uniseks svijeća

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
E38229
Nježan i romantičan miris stvoren od sitnih, bijelih cvjetova ove biljke. Njegova puderasta svježina budi osjetila, miješajući se sa slatkim i gorkim notama badema, vanilije i voća - opojne poput slastičarske kreme i blistave poput mediteranskog izlaska sunca.
Specifikacija
Brend Etro
Spol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Etro je talijanska modna kuća i proizvođač tkanina, dodataka, kožne galanterije, odjeće i mirisa. Osnovao ju je 1968. Gimmo Etro, a i još uvijek je obiteljska tvrtka. Mirisi, boje, misli i Etro parfemi filtrirani su u slikovnici poput albuma recepata. Nova ideja koja će nas podsjetiti da je kao što je kuhanje hrane bilo prvi znak civilizacije, parfemi su još jedan uzvišeni znak civilizacije, možda njegov najtajnovitiji i najuzbudljiviji jer je neopipljiv, prolazan, nevidljiv. To dodaje još više intrige i privlačnosti Etroovoj knjizi jer stimulira naš vid da govori o mirisu, mami naše oči da nam poškakljaju nosnice, koristeći boju da potakne želju za parfemom, kombinirajući tekstove i slike kako bismo se poigrali s našom maštom.
PROIZVOD: ETRO HELIOTROPE CANDLE 160 ml Tip proizvoda: Parfimisana sveca 160 ml unisex Ref: 38229 Proizvođac: S.P.A., Via Spartaco 3, Milano, Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja od otvaranja proizvoda: 36 mjeseci Kontrolni broj: otisnut na ambalazi ZAPALJIVO!