Tiziana Terenzi KIRKE WHITE GLASS 2 WOOD WICKS, DIAM  - Uniseks svijeća

Tiziana Terenzi KIRKE WHITE GLASS 2 WOOD WICKS, DIAM - Uniseks svijeća

Tiziana Terenzi CASSIOPEA GOLD GLASS 2 WOOD WICKS - Uniseks svijeća

Tiziana Terenzi CASSIOPEA GOLD GLASS 2 WOOD WICKS - Uniseks svijeća

Tiziana Terenzi XIX March Black Glass with Wooden Wick and Metal Lid - Uniseks mirisna svijeća

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 105,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
TT27191
La Focarina di S. Giuseppe U noći 18. ožujka - na rubu proljetnog ekvinocija - tradicija je u dijelovima Italije graditi veliki krijes ("focarina") kako bi se spalilo preostalo zimsko granje i napravilo mjesta za dolazak proljeća. Zrak je ispunjen snažnim mirisima: svježim i novim, a opet, drevnim. Svi seljani se okupljaju oko velike vatre. Oni stariji djeci pričaju priče, a najhrabriji mladići kao izazov skaču u vatru i dokazuju svoju hrabrost. Svijet starih narodnih priča i običaja sjedinjen je u ovom kompleksnom mirisu iznimno inovativne mirisne teksture.
Specifikacija
Brend Tiziana Terenzi
Spol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Ovi se parfemi ne mogu nositi kao jednostavan komad odjeće; oni su samo za one koji se vole potpuno uroniti u život, neustrašivo doživljavajući njegovu bit do same srži. Tiziana je profesorica primijenjene umjetnosti i dizajnerica te je surađivala s vrhunskim brendovima nakita. Njezina sofisticiranost i ljubav prema ""lijepoj eleganciji"" izražena je u izvanrednim pedantnim zanatskim detaljima i nenadmašnoj kvaliteti svakog umjetničkog predmeta Terenzi. Svaki Terenzi komad sadrži detalje od 24-karatnog zlata, najkvalitetnijeg ručno puhanog talijanskog stakla, drvene umetke ili zatvarače od rijetkog talijanskog drva, ručno rezane i šivane umetke od talijanske kože. Paolo Terenzi je iznimno talentiran, cijenjen talijanski parfumer. Vrlo nekonvencionalan, očaravajući pripovjedač, njegova je filozofija ""komponirati ljepotu"". Voli raditi samo s prirodnim sirovinama koje osobno nabavlja diljem svijeta na svojim putovanjima.
PROIZVOD: TT XIX MARCH BLACK GLASS 170 ml CANDLE Tip proizvoda: Parfimisana sveca 170 ml unisex Proizvođač: CERERIA TERENZI EVELINO S.R.L., Via dei Faggi 101 Porijeklo: Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.