Acqua di Parma Colonia Essenza - Muška kolonjska voda

Acqua di Parma Colonia Essenza - Muška kolonjska voda

Acqua di Parma Colonia Intensa - Muška kolonjska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 98,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
ADP29861
Samopouzdan, harizmatičan i intenzivan. Colonia Intensa zrači suštinom italijanske svjetlosti i života u uzbudljivom mirisu koji kombinira tradicionalnu i suvremenu sofisticiranost. Mirisni stil koji odiše samopouzdanjem i odlučnošću. Miris se otvara klasičnim citrusnim notama kalabrijskog bergamota i sicilijanskog limuna. Začinjeni nagovještaji kardamoma i đumbira daju samopouzdaniji karakter aromatičnim akcentima mirte i artemizije, te sunčanim notama nerolija, da bi potom otkrio jedinstvenost ove kolonjske vode u bazi. Intenzivan drveno-kožni akord i duboki naglasci kedrovine, pačulija, benzoina i mošusa definiraju ovaj miris stvoren za one koji ne vole skrivati svoj odlučan karakter i odražavaju samopouzdanje. Colonia Intensa dolazi u kultnoj bočici Acqua di Parma, obaveznom predmetu osmišljenom pod utjecajem Art Deco-a. Harizmatična brončana nijansa etikete i poklopca odražava samopouzdani karakter kolonjske vode, dok je kutija, koju karakterizira oblik cilindra, obložena našom prepoznatljivom žutom nijansom. Grb na etiketi ističe dugu povijest Maison-a.
Specifikacija
Brend Acqua di Parma
Spol Muški
Baza (base note) Benyoin, Cedrovina, Mošus, Pačuli
Srce (middle note) Divlji pelin, Mirta, Neroli
Glava (top note) Kalabrijski bergamot, Kardamom, Đumbir, Sicilijanski limun
Vrsta mirisa citrusni, kožni, drvenasti
Tip proizvoda Kolonjska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Aqua di Parma kvaliteta, elegancija, kreativnost, ekskluzivnost - to su vrijednosti na kojima se Aqua di Parma temelji zadnjih 100 godina. Ekskluzivna parfemska kuća Aqua di Parma osnovana je 1916. godine u srcu stare Italije u gradu Parmi. Bilo je to tamo, u maloj parfemskoj radionici, gdje su neki od najboljih majstora svog zanata stvorili moderan, lagan i svjež miris, za razliku od jakih i intenzivnih njemačkih kolonjskih voda tog vremena. Prvi talijanski miris Eau de Cologne napravljen je isključivo od prirodnih sastojaka i njihov sastav se od tada nije mijenjao. Aqua di Parma Eau de Cologne postao je simbol 1930-ih, a Art Deco stil kultnog stakla ostao je zaštitni znak brenda do danas. No, tek sredinom 20. stoljeća, Aqua di Parma doživila je međunarodni uspjeh, postala je tražena i ekskluzivna kuća mirisa, koja je dostigla pravi kultni status visokog društva.
ACQUA DI PARMA COLONIA INTENSA edc 50 ml Tip proizvoda: Kolonjska voda 50ml za muskarce Proizvođac: ACQUA DI PARMA, Via Ripamonti 99, Milano, Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Ilica 7 Hrvatska Uvoz: Travanj 2023. Rok trajanja od otvaranja proizvoda: 36 mjeseci Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora topline. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.