Caron Pour Un Homme Le Soir - Muška parfemska voda

Caron Pour Un Homme Le Soir - Muška parfemska voda

Caron Pour Un Homme Le Matin - Muška toaletna voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 118,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
CAR69420
Jutro sa sobom nosi određenu nadu, evocirajući dinamiku početka novog dana. Pour Un Homme de CARON Le Matin, osvježavajući miris koji nudi novu svježinu kultnoj noti lavande koja se nalazi u Pour Un Homme de CARON. CARON-ov interni parfumer, Jean JACQUES, postavio je sebi izazov: da oda počast Pour Un Homme de CARON-u poštujući njegov originalni duh. Primjena inovacija na dugogodišnju tradiciju. Da bi to učinio, kombinirao je lavandu iz Provanse, koji raste na maloj nadmorskoj visini od odgovornog dobavljača, sa CO2 ekstraktom đumbira koji je dobiven procesom hladne ekstrakcije koji poštuje sastojak i proizvodi vjerniji miris od onih dobivenih tradicionalnim metodama ekstrakcije. Suptilna umjetnost varijacija. Pour un Homme de CARON Le Matin, moderna i izdašna toaletna voda, kao dašak svježeg vjetra koji traje do sumraka.
Specifikacija
Brend Caron
Spol Muški
Baza (base note) Gaiac drvo, Hrastova mahovina, Pačuli Indonezija
Srce (middle note) Geranijum esencija, Lavandin
Glava (top note) Đumbir, Talijanski bergamot, Petitgrain
Vrsta mirisa aromaticni, fougere
Tip proizvoda Toaletna voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Naša Kuća je rođena iz jedinstvene vizije. One koju je dao Ernest DALTROFF, čovjek izuzetno otvorenog uma sa neograničenom radoznalošću i izuzetnom osjetljivošću. Pošto je postao parfumer zahvaljujući svojoj ljubavi prema cvijeću, pustio je da mu se doživljaj svijeta nastani u duši. Što se tiče Félicie WANPOUILLE, ona je bila obdarena izvanrednom intuicijom. Novi duo Čak i danas, naša vizija nam otvara put za velikodušne i jedinstvene kreacije koje pokreće zadivljujući tandem: Ariane de ROTHSCHILD i Jean JACQUES. Ona je iskusna poslovna žena i neumorni putnik, a on je energičan dizajner, talentirani parfumer i muzički fanatik. Dva strastvena duha, radoznala o svemu i žestoko nezavisna…
Caron Pour Un Homme Le Matin 125ml EDT Tip proizvoda: Toaletna voda u spreju 125 ml za muskarce Proizvođač:Caron pour Un Homme Porijeklo: Francuska Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Ožujak 2023 Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora topline. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.