Creed Original Santal - Muška parfemska voda

Creed Original Santal - Muška parfemska voda

Creed Silver Mountain Water - Muška parfemska voda

Creed Silver Mountain Water - Muška parfemska voda

Creed Original Vetiver - Muška parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 265,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
CR33900
Vjeran svom nazivu, Original Vetiver dramatično iznova otkriva tradicionalni miris vetivera. Prije originalnog vetivera u mirisu se koristio samo jedan dio biljke vetivera. House of Creed unosi sva tri dijela biljke: zemljani korijen, zeleno lišće i bogato srce kako bi osvježio mješavinu. Rezultat je miris koji podsjeća na dugotrajna ljeta, okrepljujući i živahan, ostavlja primamljiv zrak svježine. Zeleni i svježi muški miris, Original Vetiver parfumska voda također zadržava zemljane i kožne karakteristike kompletne biljke vetivera. Doista suvremena interpretacija muškog mirisnog klasika. Creed Original Vetiver je parfemska voda za muškarce koji uživaju u svježim pikantnostima i s entuzijazmom se prepuštaju drvenim i zemljanim tonovima. Neodoljivu svježinu uglavnom pružaju sandalovina, mošus, ambra i đumbir. Kompozicija koja će postati izraz vašeg pravog ja. Namijenjen je svima koji vole luksuz i znaju cijeniti neobičan sastav mirisa.
Specifikacija
Brend Creed
Spol Muški
Baza (base note) Siva ambra, Mošus, Sandalovina, Vetiver
Srce (middle note) Korjiander, Ružičasti biber, Bijeli papar
Glava (top note) Bergamot, Naranča gorka, Mandarina, Vetiver
Vrsta mirisa zacinski, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Više od 250 godina Creed stvara neobične mirise za kraljevsku obitelj i ostale zahtjevnije klijente istančanog ukusa. Od 1760. godine, kada ju je u Londonu osnovao James Henry Creed, brend se prenosi s koljena na koljeno već sedam generacija. Osim po svojoj dugoj i dobro poznatoj povijesti, brend je jedinstven i po tome što koristi staru tehniku ​​obrade dragocjenih materijala odabranih za proizvodnju svojih parfema. Parfemska kuća Creed dugi niz godina dizajnira mirise koje su koristile razne povijesne ličnosti poput kraljice Viktorije, cara Franje Josipa i njegove supruge “Sissi”, gospodina Winstona Churchilla i predsjednika Johna F. Kennedyja. I do dan danas Creed stvara izvanredne mirise za kraljevske obitelji i druge ljubitelje parfema koji imaju stil i profinjen okus. Tijekom stoljeća, obitelj Creed proizvela je preko 200 parfema, dokaz jedinstvenog kreativnog duha koji se prenosio s oca na sina kroz sedam generacija.
PROIZVOD: CREED ORIGINAL VETIVER EDP 50 ml Tip proizvoda:Parfemska voda 50 ml za muskarce Upozorenje! Zapaljivo, drzati podalje od izvora vatre i topline. Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Proizvođac: CREED, Francuska Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja od otvaranja proizvoda: 36 mjeseci Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Ne prskati u oči ili na iritiranu kožu ako dođe do alergijske reakcije prestati sa korištenjem. U slučaju kontakta sa očima odmah isprati. Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!