Creed Aventus Cologne - Muška parfemska voda

Creed Aventus Cologne - Muška parfemska voda

Creed Viking - Muška parfemska voda

Creed Viking - Muška parfemska voda

Creed Tabarome - Muška parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
CR35790
Zavodljiv i asertivan s esencijom uspjeha u svakoj kapi, Tabarome je miris za muškarce koji teže biti lideri. Inspiriran britanskim naslijeđem fine rakije i cigara, ovaj miris je bezvremenski klasik. Topli đumbir i sandalovina pomiješani su s tamnom kožom, što rezultira elegantnim i muževnim mirisom. Ovaj parfem miješa tople i drvene note kako bi stvorio sofisticiran i zavodljiv miris za muškarce. Tabarome je drveni miris začinjen notama duhana, što ga čini jedinstvenim. Riječ "millesime" pojavljuje se na mnogim Creed bočicama mirisa i znak je kvalitete. Oznaka millesime znači da su u kreiranju te bočice Creed mirisa korišteni najbolji usjevi iz berbe određene godine.
Specifikacija
Brend Creed
Spol Muški
Baza (base note) Mošus, Čaj, Duhan
Srce (middle note) Bergamot, Đumbir, Limun, Mandarina
Glava (top note) Bergamot, Đumbir, Limun, Mandarina
Vrsta mirisa note duhana, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Više od 250 godina Creed stvara neobične mirise za kraljevsku obitelj i ostale zahtjevnije klijente istančanog ukusa. Od 1760. godine, kada ju je u Londonu osnovao James Henry Creed, brend se prenosi s koljena na koljeno već sedam generacija. Osim po svojoj dugoj i dobro poznatoj povijesti, brend je jedinstven i po tome što koristi staru tehniku ​​obrade dragocjenih materijala odabranih za proizvodnju svojih parfema. Parfemska kuća Creed dugi niz godina dizajnira mirise koje su koristile razne povijesne ličnosti poput kraljice Viktorije, cara Franje Josipa i njegove supruge “Sissi”, gospodina Winstona Churchilla i predsjednika Johna F. Kennedyja. I do dan danas Creed stvara izvanredne mirise za kraljevske obitelji i druge ljubitelje parfema koji imaju stil i profinjen okus. Tijekom stoljeća, obitelj Creed proizvela je preko 200 parfema, dokaz jedinstvenog kreativnog duha koji se prenosio s oca na sina kroz sedam generacija.
PROIZVOD: CREED TABAROME MILLESIME EDP 100 ml Tip proizvoda: Parfemska voda 100 ml za muskarce Upozorenje! Zapaljivo, drzati podalje od izvora vatre i topline. Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Proizvođac: CREED, Francuska Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja od otvaranja proizvoda: 36 mjeseci Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Ne prskati u oči ili na iritiranu kožu ako dođe do alergijske reakcije prestati sa korištenjem. U slučaju kontakta sa očima odmah isprati. Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!