Houbigant Bois Mystique - Muška parfemska voda

Houbigant Bois Mystique - Muška parfemska voda

Houbigant Figuier Noir - Muška parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 160,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
H67892
Figuier Noir je kreirala Celine Ellena, čuvena kčer čuvenog oca. Miris posvećen muškim srcima, ohrabrujuća i elegantna, ali u isto vrijeme kontradiktorna mirisna kompozicija. Figuier Noir je kreacija koja sinergijom sokova seže prema zvjezdama, kombinacijom drvenastih nota ističe vjerodostojnost sirovina, preplitanjem korijenja naglašava autentičnost kolekcije, dok izuzetnim začinima i pulpom crne smokve oblikuje trag koji parfem ostavlja u zraku.
Specifikacija
Brend Houbigant
Spol Muški
Baza (base note) Cedrovina, Smokva, Pačuli
Srce (middle note) Smokva, Cvijet irisa, Jasmin
Glava (top note) Crni papar, Smokvin list
Vrsta mirisa vocni, zacinski, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Sve je počelo sa samo jednom košarom cvijeća. Jednog dana u Parizu 1775. godine, mladić po imenu Jean-Francois Houbigant objesio je natpis s ručno oslikanom košarom cvijeća, preko svoje male trgovine u rue du Faubourg Saint-Honoré. Od samog početka, njegovi su mirisi bili naklonjeni plemstvu i kraljevskoj obitelji. Kada je Marie-Antoinette pogubljena giljotinom 1793., nosila je 3 bočice parfema Houbigant u svom korzetu kako bi joj dala snagu. U proljeće 1815. Napoleon je proveo samo tri mjeseca u Parizu, skupio vojsku i još našao vremena za kupovinu u Houbigantu. Dvjesto godina kasnije, 1973., Micheal Perris upoznao je posljednjeg potomka obitelji Houbigant i započeo svoju povezanost s Kućom Houbigant. Godinama kasnije, obitelj Perris postala je vlasnica kuće Houbiganta te je dobila časnu priliku spasiti povijesni brend.
HOUBIGANT FIGUIER NOIR EDP 100 ml Tip proizvoda: Parfemska voda 100 ml za muskarce Proizvođac: HOUBIGANT, Francuska Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Listopad 2022. Rok trajanja od otvaranja proizvoda: 36 mjeseci Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Ne raspršivati na otovorenu vatru niti druge užarene materijale. Ne koristiti blizu vatre, plamena ili izvora topline. Ne prskati u oči ili na iritiranu kožu. Ako dođe do alergijske reakcije prestati sa korištenjem. U slučaju kontakta sa očima odmah isprati. Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!