Stephane Humbert Lucas 2022 Generation Black - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
SHL53787
Nakon posjeta Kataru, Stefan Humert Lucas bio je impresioniran brzinom promjene glavnog grada. Umjetnički kompleksi i neboderi koje je izgradio najbolji arhitekt na svijetu. Ipak, unatoč međunarodnom izgledu ovog razvoja, mjesto je odlučno sačuvati i zadrži svoju snažnu baštinu. SHL je 2012. zamislio miris u kojem se deset godina kasnije stari običaji susreću s modernim svijetom. Cijela generacija je uzbuđena i sprema se. Uzdiže se do mosta gdje su povezane percepcije i uvjerenja mladih. 2022. - živahan intenzivan parfem. Moderne voćne note crnog ribizla i svježine juzua za razliku od tradicionalnog ouda iz Kambodže. Naoružan začinima i smolastim notama, ovaj miris predstavlja odvažnost, snagu i modernost.
Specifikacija
Brend Stephane Humbert Lucas
Spol Unisex
Baza (base note) Balzamik, Dragocjeni oud, Začini
Srce (middle note) Kambodžanski oud
Glava (top note) Crni ribiz, Metvica, Yuzu zest
Vrsta mirisa vocni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Zamislite, razmišljajte izvan okvira, srušite kulturne barijere i ujedinite ih, uvijek idite dalje u ljepoti i kvaliteti. Ovo su vrijednosti brenda Stephane Humbert Lucas Paris. Stephane Humbert Lucas je polje u kojem se njegov kreator izražava, oslobađajući svoj umjetnički senzibilitet i neiscrpnu kreativnost, ne praveći kompromise zbog marketinga. Svaka kreacija počinje kao prazna stranica na koju će se postupno upisivati ​​dodiri boja, glazbenih nota, poezije i slika. Neprestanu inspiraciju koja dolazi iz slikarstva, književnosti i glazbe, oživljavaju najljepše sirovine parfemske industrije. Proces konačno može početi: harmonija susreće snagu stvaralaćke želje da parfumeriju predstavi kao najuzvišeniju umjetnost.
PROIZVOD: STEPHANE HUMBERT LUCAS 2022 Generation Black 50ml EDP Parfemska voda 50ml za muškarce Proizvođac:Stephane Humbert Lucas Porijeklo: Francuska Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Ožujal 2022. Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Upozorenje: zapaljivo dok se ne posuši. Ne raspršivati na otovorenu vatru niti druge užarene materijale. Ne prskati u oči ili na iritiranu kožu ako dođe do alergijske reakcije prestati sa korištenjem. U slučaju kontakta sa očima odmah isprati. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora topline. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.