DR Barbara Sturm Cleanser - Ženska pjena za umivanje lica

DR Barbara Sturm Cleanser - Ženska pjena za umivanje lica

DR Barbara Sturm Enzyme Cleanser - Ženska pjena za umivanje lica

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 65,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
DBS57184
Enzyme Cleanser (Enzimsko sredstvo čišćenje) Osnovna linija Sredstvo za čišćenje lica za sve tipove kože ENZYME CLEANSER je 2-u-1 pjena za čišćenje i piling koja dubinski, ali nježno čisti, a također je posebno idealna za masnu i mješovitu kožu. Kada se pomiješa s vodom, sitnozrnati prah pretvara se u meku pjenu. Kolekcija enzima djeluje zajedno na uklanjanju suhe i mrtve kože, šminke, onečišćenja i drugih nečistoća iz pora. Vaša će koža izgledati revitalizirana i glatka odmah nakon čišćenja. Maltodekstrin, askorbinska kiselina, subtilizin, lipaza Koristite 2-3 puta tjedno kao dio dnevne rutine čišćenja. Stavite količinu praha veličine novčića na dlan, a zatim dodajte mlaku vodu da dobijete nježnu pjenu. Obilno nanesite na lice kako biste stvorili meku pjenu i isperite. Ako imate masnu kožu, ovaj proizvod koristite svakodnevno, a ako je vaša koža osjetljiva 1-2 puta tjedno.
Specifikacija
Brend DR Barbara Sturm
Spol Ženski
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Dr. Barbara Sturm smatra da bi režimi njege lica trebali biti jednostavni, ali dati maksimalne rezultate. Njezin režim koristi znanost o sastojcima kako bi se usredotočio na temeljnu hidrataciju kože, zaštitu matriksa kože i funkciju barijere te smanjenje iritacije. Iskoristila je svoje dva desetljeća kliničkog, medicinskog iskustva kako bi stvorila ovaj moćan, ali jednostavan režim njege kože koji eliminira sve nepotrebne proizvode i tvari, umjesto toga usredotočujući se na kvalitetne i bitne sastojke i hranjive tvari protiv starenja.
DR BARBARA STURM ENZYME CLEANSER 75ml - W. CLEANSING FOAM Tečnost za čišćenje lica sa enzimima 75ml za žene Proizvođač: Dr.Barbara Sturm Poreklo: Nemačka Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Listopad 2022. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja Sastav: Označen na ambalaži Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.