Grown Alchemist Balancing Toner - Uniseks tonik za lice

Grown Alchemist Balancing Toner - Uniseks tonik za lice

Grown Alchemist Hydra Restore Cream Cleanser - Uniseks krema za čišćenje lica

Grown Alchemist Hydra Restore Cream Cleanser - Uniseks krema za čišćenje lica

Grown Alchemist Hydra + Oil Gel Facial - Uniseks gel za čišćenje lica

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 41,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
GA62413
Posebno nežan uljani gel koji se aktivira kao meko mleko za čišćenje za uklanjanje nečistoća, ostavljajući nežnu kožu, mirnom i umirenom. Ova multifunkcionalna formula cilja na agresore iz okoline, istovremeno povećavajući otpornost kože na osetljivost, minimizirajući znake iritacije i starenja kože
Specifikacija
Brend GROWN ALCHEMIST
Spol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kroz razumijevanje stanične obnove i metabolizma hranjivih tvari, Grown Alchemist formulira proizvode koji predstavljaju novu evoluciju u njezi kože. Znanstveno inovativne formule mogu utjecati na način na koji tijelo obnavlja i regenerira kožu. Inovacija proizvoda tvrtke Grown Alchemist prednjači u napretku u poljima kao što su medicina, prehrana, farmakologija, dermatologija, genetika i psihologija. Kroz holistički znanstveni pristup identificiraju mehanizme koji reguliraju proces starenja tijela i kože. Kao kozmetička tvrtka budućnosti, Grown Alchemist djeluje u nekoliko profesionalnih disciplina kako bi iskoristila prirodnu sposobnost tijela da uspori i u mnogim slučajevima preokrene starenje tijela, posebno kože.
GROWN ALCHEMIST HYDRA + OIL-GEL FACIAL CLEANSER 75ml Nežan uljani gel za čišćenje lica i uklanjanje nečistoća 75 ml Unisex Proizvođac: GROWN ALCHEMIST Poreklo: Australija Uvoznik i Distributer: Belodore beauty, Sveti duh 8, Zagreb Rok trajanja od otvaranja naznačen na ambalaži. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.