Swiss Perfection Cellular Essential Vitamin Cream - Ženska krema za lice

Swiss Perfection Cellular Essential Vitamin Cream - Ženska krema za lice

Swiss Perfection Cellular Hydra Recovery Cream - Ženska krema za lice

Swiss Perfection Cellular Hydra Recovery Cream - Ženska krema za lice

Swiss Perfection Cellular Regenerating Skin Cream - Ženska krema za lice

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 255,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
SP52894
Visoka zaštita i najbolja ishrana za suhu kožu. Cellular Regenerating Skin Cream pruža optimalnu ishranu i zaštitu za temeljno poboljšanje kvalitete i funkcije zaštitne epidermalne barijere kože, koja igra ključnu ulogu u održavanju zdravog i mladenačkog izgleda. Kako starenje napreduje, sve funkcije kože se prirodno pogoršavaju različitim intenzitetom i tempom. Nanesite svako jutro i navečer laganim pokretima prema gore.
Specifikacija
Brend Swiss Perfection
Spol Ženski
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Uz jedinstveno naslijeđe u tehnologiji ćelijske ekstrakcije, Swiss Perfection je na čelu vrhunske njege kože, proizvodeći vrhunske formule koje nude jasne i vidljive rezultate. Kao prvi brend koji je primjenio tehnologiju ekstrakcije biljnih ćelija u kozmetici, Swiss Perfection, sa svojim prepoznatljivim Cellular Active IRISA® kompleksom, uživa reputaciju bez premca za performanse i prestiž. Vjerni svojoj vjeri u težnji za SwissEssence i Excellence, proizvodi brenda su formulirani, proizvedeni i pakirani od početka do kraja u Švicarskoj, s najboljim aktivnim sastojcima i u skladu s najvišim standardima kvalitete. Konačno, primjenom ćelijske tehnologije u svojoj njezi kože, kompanija nastavlja naslijeđe pionirske švicarske obitelji, čiji je cilj bio pružiti najnaprednija rješenja u njezi kože protiv starenja.
PROIZVOD: SWISS PERFECTION CELLULAR REGENERATING SKIN 30 ml W.CREAM Tip proizvoda: Regenerativna krema 30 ml za žene Upozorenje! Zapaljivo, drzati podalje od izvora vatre i topline. Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Proizvođac: SWISS PERFECTION, Montreaux, Švajcarska Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja od otvaranja proizvoda: 36 mjeseci Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Ne prskati u oči ili na iritiranu kožu ako dođe do alergijske reakcije prestati sa korištenjem. U slučaju kontakta sa očima odmah isprati. Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!