Swiss Perfection Cellular Nourishing Eye Cream - Ženska krema za oči

Swiss Perfection Cellular Nourishing Eye Cream - Ženska krema za oči

Swiss Perfection RS 28 Cellular Eye Contour Solution - Ženska maska za oči

Swiss Perfection RS 28 Cellular Eye Contour Solution - Ženska maska za oči

Swiss Perfection RS 28 Cellular Rejuvenation - Ženski serum za oči

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 285,00 €
2.147,33 HRK
Dostupnost: Na stanju
SKU
SP52906
Ciljani moćni koncentrat za najbolji efekt protiv starenja. Intenzivna formula RS-28 Cellular Rejuvenation Eye Serum bori se protiv vidljivih znakova starenja kože, uključujući gubitak tonusa. Regenerira područje oko očiju i poboljšava strukturu kože. Djeluje i na glavne uzroke starenja kože tako što intenzivno hidratizira kožu, pruža vidljivo učvršćivanje i smanjuje sve vidljive znakove starenja. Poboljšava se zadržavanje vode u epidermi, dajući osjetljivom području oko očiju odgovarajući nivo vlage. Nanesite svako jutro i navečer, polako utiskujući u područje oko očiju.
Specifikacija
Brend Swiss Perfection
Spol Ženski
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Uz jedinstveno naslijeđe u tehnologiji ćelijske ekstrakcije, Swiss Perfection je na čelu vrhunske njege kože, proizvodeći vrhunske formule koje nude jasne i vidljive rezultate. Kao prvi brend koji je primjenio tehnologiju ekstrakcije biljnih ćelija u kozmetici, Swiss Perfection, sa svojim prepoznatljivim Cellular Active IRISA® kompleksom, uživa reputaciju bez premca za performanse i prestiž. Vjerni svojoj vjeri u težnji za SwissEssence i Excellence, proizvodi brenda su formulirani, proizvedeni i pakirani od početka do kraja u Švicarskoj, s najboljim aktivnim sastojcima i u skladu s najvišim standardima kvalitete. Konačno, primjenom ćelijske tehnologije u svojoj njezi kože, kompanija nastavlja naslijeđe pionirske švicarske obitelji, čiji je cilj bio pružiti najnaprednija rješenja u njezi kože protiv starenja.
PROIZVOD: SWISS PERFECTION RS-28 CELLULAR REJUVENATION 15 ml W:EYE SERUM Tip proizvoda: Serum za podmlađivanje očnih kontura 15 ml za žene Upozorenje! Zapaljivo, drzati podalje od izvora vatre i topline. Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Proizvođac: SWISS PERFECTION, Montreaux, Švajcarska Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja od otvaranja proizvoda: 36 mjeseci Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Ne prskati u oči ili na iritiranu kožu ako dođe do alergijske reakcije prestati sa korištenjem. U slučaju kontakta sa očima odmah isprati. Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!