Acqua di Parma Colonia After Shave Lotion - Losion poslije brijanja

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 70,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
ADP34110
U okviru asortimana proizvoda za negu koje kreira Acqua di Parma možete pronaći tonik posle brijanja sa mirisnim notama Colonia, pružajući umirujući osećaj nakon brijanja. Acqua di Parma je stvorila širok spektar visokokvalitetnih proizvoda za negu kože. Među njima možete pronaći tonik za losion posle brijanja iz Colonia kolekcije, sa mirisnim notama Colonia za trenutni osećaj svežine. Bogat prirodnim sastojcima, ovaj proizvod za negu je pogodan i za normalnu i za masnu kožu. Formula je posebno dizajnirana da spreči dehidraciju dok regeneriše kožu.
Specifikacija
Brend Acqua di Parma
Spol Muški
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Aqua di Parma kvaliteta, elegancija, kreativnost, ekskluzivnost - to su vrijednosti na kojima se Aqua di Parma temelji zadnjih 100 godina. Ekskluzivna parfemska kuća Aqua di Parma osnovana je 1916. godine u srcu stare Italije u gradu Parmi. Bilo je to tamo, u maloj parfemskoj radionici, gdje su neki od najboljih majstora svog zanata stvorili moderan, lagan i svjež miris, za razliku od jakih i intenzivnih njemačkih kolonjskih voda tog vremena. Prvi talijanski miris Eau de Cologne napravljen je isključivo od prirodnih sastojaka i njihov sastav se od tada nije mijenjao. Aqua di Parma Eau de Cologne postao je simbol 1930-ih, a Art Deco stil kultnog stakla ostao je zaštitni znak brenda do danas. No, tek sredinom 20. stoljeća, Aqua di Parma doživila je međunarodni uspjeh, postala je tražena i ekskluzivna kuća mirisa, koja je dostigla pravi kultni status visokog društva.
ACQUA DI PARMA COLONIA after shave lotion 100 ml Tip proizvoda: Losion za posle brijanja 100 ml za muskarce Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Proizvođac: ACQUA DI PARMA, Via Ripamonti 99, Milano, Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Ilica 7 Zagreb Hrvatska Uvoz: Prosinac 2023. Rok trajanja: od otvaranja oznacenog na ambalazi. Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!