Omorovicza Ultramoor Mud Mask - Uniseks maska za lice

Omorovicza Ultramoor Mud Mask - Uniseks maska za lice

Omorovicza Deep Cleansing Mask - Uniseks maska za lice

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 85,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
OMO69439
Otkrijte trenutno čišću kožu i izvucite nečistoće pomoću naše maske za dubinsko čišćenje. Mnogo više od tretmana za dubinsko čišćenje, naša Maska za dubinsko čišćenje koristi moć transformativnog mađarskog mavarskog blata. Bogata kalcijumom i magnezijumom, naša maska za lice čisti zapušene pore i revitalizira kožu. Čak i nakon jedne upotrebe, vaš ten će izgledati ujednačeniji i matiraniji. Preporučujemo da redovno nanošenje kako biste pročistili pore i dobili čist, hidriran ten. Nanesite veliku količinu na lice i vrat (izbegavajući područje oko očiju). Ostavite da deluje 15-20 minuta, a zatim temeljno isperite. Može se koristiti kao ciljani tretman preko noći. Preporučena upotreba 1-2 puta tjedno. Otkrijte trenutno čišću kožu i izvucite nečistoće pomoću naše maske za dubinsko čišćenje. Mnogo više od tretmana za dubinsko čišćenje, naša Maska za dubinsko čišćenje koristi moć transformativnog mađarskog mavarskog blata. Bogata kalcijem i magnezijem, naša maska za lice čisti začepljene pore i revitalizira kožu. Čak i nakon jedne upotrebe, vaš ten će izgledati ujednačeniji i matiraniji. Preporučujemo redovno nanošenje kako biste pročistili pore i dobili čist, hidratantan ten. Nanesite veliku količinu na lice i vrat (izbjegavajući područje oko očiju). Ostavite da djeluje 15-20 minuta, a zatim temeljito isperite. Može se koristiti kao ciljani tretman preko noći. Preporučena upotreba 1-2 puta tjedno.
Specifikacija
Brend Omorovicza
Spol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Omorovicza njega kože osvaja ljekovitom magijom termalnih kupališta Budimpešte. Healing Concentrate™, patentirani sastojak u osnovnoj noti svih proizvoda, obuhvaća minerale kojima je bogata ljekovita voda koji prodiru duboko u epidermu kako bi učvrstili, popravili i zaštitili kožu. Omorovicza oslobađa mladenačku vitalnost kože sa Healing Concentrate™, jedinstvenim, patentiranim sastojkom u osnovnoj noti svih formulacija Omorovicze. Sažima snagu minerala koji liječe kožu iz termalnih kupališta u Budimpešti za učvršćivanje, obnavljanje i zaštitu kože. Rezultat dugotrajnog procesa bio-fermentacije i transformacije, The Healing Concentrate™ inkapsulira minerale kako bi ih isporučio duboko u epidermu.
Omorovicza Deep Cleansing Mask 50ml Maska za dubinsko ciscenje lica 50 ml Unisex Proizvođac: Omorovicza Cosmetics Ltd Porijeklo: Madjarska Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Ilica 7 Hrvatska Uvoz: Kolovoz 2023. Rok trajanja od otvaranja naznačen na ambalaži. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.