DR Barbara Sturm Calming - Ženski serum za lice

DR Barbara Sturm Calming - Ženski serum za lice

DR Barbara Sturm Anti Pollution Drops - Ženski serum za lice

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 140,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
DBS57115
Anti-Pollution Drops (Kapi protiv onečišćenja) Osnovna linija Lice za sve tipove kože Ove snažne ANTI-POLLUTION DROPS (KAPI PROTIV ZAGAĐENJA) formulirane su da štite Vaš ten od onečišćenja česticama, štetnih UV zraka i često zanemarene opasnosti plave svjetlosti sa zaslona naše elektronike. Sitni, ultra-fini zagađivači svuda oko nas mogu se infiltrirati u najdublje slojeve naše kože. To ne samo da pridonosi dehidraciji i iritaciji, već u konačnici uzrokuje i gubitak elastičnosti i čvrstoće kože. Ovaj inovativni serum sadrži poseban kompleks za zaštitu kože, s ekstraktima dobivenim iz morskih mikroorganizama. Ovi ekstrakti jačaju obranu kože od urbanog zagađenja i znakova starenja kože u atmosferi. Ekstrakt sjemenki kakaa pomaže koži u borbi protiv znakova digitalnog starenja, dok dinatrij EDTA inaktivira ione teških metala. Kada se koristi svakodnevno, ovaj serum jača zaštitnu funkciju kože i štiti od oštećenja zagađenja. Dinatrij EDTA, hijaluronska kiselina, egzopolisaharid (ekstrakt enzima Alteromonas), ekstrakt sjemenki kakaa, ekstrakt tušta, betain Istisnite punu ANTI-POLLUTION DROPS pipetu na dlan i nježnim tapkanjem nanesite na lice, oči i vrat. Koristite nakon čišćenja kože i prije nanošenja kreme za lice.
Specifikacija
Brend DR Barbara Sturm
Spol Ženski
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Dr. Barbara Sturm smatra da bi režimi njege lica trebali biti jednostavni, ali dati maksimalne rezultate. Njezin režim koristi znanost o sastojcima kako bi se usredotočio na temeljnu hidrataciju kože, zaštitu matriksa kože i funkciju barijere te smanjenje iritacije. Iskoristila je svoje dva desetljeća kliničkog, medicinskog iskustva kako bi stvorila ovaj moćan, ali jednostavan režim njege kože koji eliminira sve nepotrebne proizvode i tvari, umjesto toga usredotočujući se na kvalitetne i bitne sastojke i hranjive tvari protiv starenja.
DR BARBARA STURM ANTI - POLLUTION DROPS 30ml - W. SERUM Serum anti-pollution za lice 30ml za žene Proizvođač: Dr.Barbara Sturm Poreklo: Nemačka Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Listopad 2022. Rok trajanja: 12 meseci od otvaranja Sastav: Označen na ambalaži Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.