DR Barbara Sturm Sun Drops SPF 50 - Ženski serum za lice

DR Barbara Sturm Sun Drops SPF 50 - Ženski serum za lice

DR Barbara Sturm Night Serum - Ženski serum za lice

DR Barbara Sturm Night Serum - Ženski serum za lice

DR Barbara Sturm The Good C - Ženski serum za lice

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 943,00 HRK
125,16 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
DBS57432

The Good C Osnovna linija Serum za lice za sve tipove kože THE GOOD C VITAMIN C SERUM iz kolekcije Dr. Barbara Sturm koristi svoju vlastitu formulaciju vitamina C u tri oblika pogodna za kožu. Serum sadrži optimalnu koncentraciju od 5% vitamina C u stabilnom obliku koji se lako upija, a koji je siguran i nježan za kožu. THE GOOD C VITAMIN C SERUM ima kompleks aktivnih sastojaka koji uključuje vitamin C topiv u THD ulju, stabilizirani sintetički vitamin C u obliku glukozida i ekstrakt kakadua, voća koje je snažan izvor biljnog vitamina C. Zajedno pomažu u smanjenju neravnomjernosti pigmentacije, poboljšavaju tonus i pružaju antioksidativnu zaštitu od slobodnih radikala i stresora iz okoliša za mladolik i zdrav ten. Serum također sadrži cink, koji pomaže u povećanju apsorpcije vitamina C u kožu. Konačno, vitamin C ubrzava proizvodnju kolagena, neophodnog za čvrstu i mladoliku kožu. Stavite jednu pipetu THE GOOD C VITAMIN C SERUM-a C na dlan i nježnim tapkanjem rasporedite po licu.

Specifikacija
Brend DR Barbara Sturm
Spol Ženski
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Dr. Barbara Sturm smatra da bi režimi njege lica trebali biti jednostavni, ali dati maksimalne rezultate. Njezin režim koristi znanost o sastojcima kako bi se usredotočio na temeljnu hidrataciju kože, zaštitu matriksa kože i funkciju barijere te smanjenje iritacije. Iskoristila je svoje dva desetljeća kliničkog, medicinskog iskustva kako bi stvorila ovaj moćan, ali jednostavan režim njege kože koji eliminira sve nepotrebne proizvode i tvari, umjesto toga usredotočujući se na kvalitetne i bitne sastojke i hranjive tvari protiv starenja.
DR BARBARA THE GOOD C 30ml - Woman SERUM Serum 30ml za žene Proizvođač: DR BARBARA STURM Poreklo: Nemačka Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Sastav: Označen na ambalaži. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaž