Swiss Perfection RS 28 Cellular Rejuvenation - Ženski serum za lice

Swiss Perfection RS 28 Cellular Rejuvenation - Ženski serum za lice

Swiss Perfection RS 28 Cellular Anti Oxidant Treatment - Ženski serum za lice

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
SP54309
Intenzivan tretman koji ograničava proizvodnju slobodnih radikala koji oštećuju ćelije kože sa efektom posvjetljivanja. RS-28 Cellular Anti-Oxidant Treatment je koncentrirana 28-dnevna kura koja ujednačava i posvjetljuje ten uz očuvanje karakteristika mlade kože. Djeluje i kao zaštita od oštećenja slobodnih radikala. Sastoji se od seruma i praha koji se miješaju neposredno prije upotrebe kako bi se očuvala sva njihova svojstva. Prije upotrebe pritisnite bijeli gumb na vrhu bočice kako biste oslobodili prah i dobro protresite. Aktivirajte pipetu pritiskom na bijelu lampicu. Ujutro ili navečer, nanesite količinu od dvije pipete po cijelom licu i vratu. Jedna bočica omogućava četiri aplikacije – Trajanje: 4 dana. Trajanje tretmana: 28 dana / Koristi se kao 28-dnevna kura.
Specifikacija
Brend Swiss Perfection
Spol Ženski
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Uz jedinstveno naslijeđe u tehnologiji ćelijske ekstrakcije, Swiss Perfection je na čelu vrhunske njege kože, proizvodeći vrhunske formule koje nude jasne i vidljive rezultate. Kao prvi brend koji je primjenio tehnologiju ekstrakcije biljnih ćelija u kozmetici, Swiss Perfection, sa svojim prepoznatljivim Cellular Active IRISA® kompleksom, uživa reputaciju bez premca za performanse i prestiž. Vjerni svojoj vjeri u težnji za SwissEssence i Excellence, proizvodi brenda su formulirani, proizvedeni i pakirani od početka do kraja u Švicarskoj, s najboljim aktivnim sastojcima i u skladu s najvišim standardima kvalitete. Konačno, primjenom ćelijske tehnologije u svojoj njezi kože, kompanija nastavlja naslijeđe pionirske švicarske obitelji, čiji je cilj bio pružiti najnaprednija rješenja u njezi kože protiv starenja.
PROIZVOD: SWISS PERFECTION RS-28 CELLULAR ANTI-OXIDANT TREATMENT 7*6ml 42ml W.SERUM Tip proizvoda: Tretman protiv hiperpigmentacije 7*6 ml 42 ml za žene Upozorenje! Zapaljivo, drzati podalje od izvora vatre i topline. Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Proizvođac: SWISS PERFECTION, Montreaux, Švajcarska Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja od otvaranja proizvoda: 36 mjeseci Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Ne prskati u oči ili na iritiranu kožu ako dođe do alergijske reakcije prestati sa korištenjem. U slučaju kontakta sa očima odmah isprati. Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!