DR Barbara Sturm Discovery - Ženski set za lice

DR Barbara Sturm Discovery - Ženski set za lice

DR Barbara Sturm Glow Kit - Unisex set kozmetičkih proizvoda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
DBS67414
Ova rutina njege kože koja se sastoji od sedam koraka, sastojaka i zasnovana na nauci, revitalizirati će grubost, unaprijeđuje zdravlje kože i ostavlja vašu kožu blistavom iznutra. „Glow Kit sadrži sve što vam je potrebno da kod kuće dobijete potpis dr Barbare Sturm #SturmGlow. Glow Kit pruža hidrataciju, pojačava funkciju barijere kože i umiruje znakove iritacije činjeći vašu kožu revitaliziranom, osvježenom, zdravom i blistavom.”
Specifikacija
Brend DR Barbara Sturm
Spol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Dr. Barbara Sturm smatra da bi režimi njege lica trebali biti jednostavni, ali dati maksimalne rezultate. Njezin režim koristi znanost o sastojcima kako bi se usredotočio na temeljnu hidrataciju kože, zaštitu matriksa kože i funkciju barijere te smanjenje iritacije. Iskoristila je svoje dva desetljeća kliničkog, medicinskog iskustva kako bi stvorila ovaj moćan, ali jednostavan režim njege kože koji eliminira sve nepotrebne proizvode i tvari, umjesto toga usredotočujući se na kvalitetne i bitne sastojke i hranjive tvari protiv starenja.
DR BARBARA STURM DR Barbara Sturm GLOW KIT 2022 Set kozmetickih proizvoda Proizvođač: Dr.Barbara Sturm Poreklo: Nemačka Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Septembar 2022. Rok trajanja od otvaranja označen na ambalaži Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.