Acqua di Parma Colonia Futura Deodorant Stick - Uniseks dezodorans u stiku

Acqua di Parma Colonia Futura Deodorant Stick - Uniseks dezodorans u stiku

Acqua di Parma Colonia Pura Deodorant Stick - Uniseks dezodorans u stiku

Acqua di Parma Colonia Pura Deodorant Stick - Uniseks dezodorans u stiku

Acqua di Parma Colonia Deodorant Stick - Uniseks dezodorans u stiku

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 43,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
ADP37771
Dugotrajni dezodorans s prepoznatljivim notama Colonia koji pruža trenutačan osjećaj svježine. Ostanite svježi uz ovu aktivnu formulu bez alkohola koja jamči udobnu zaštitu za suvremenog čovjeka u pokretu. Blago namirisan prepoznatljivom esencijom Colonia, ovo je izvrstan dodatak vašem svakodnevnom ritualu kupanja i njege tijela.
Specifikacija
Brend Acqua di Parma
Spol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Aqua di Parma kvaliteta, elegancija, kreativnost, ekskluzivnost - to su vrijednosti na kojima se Aqua di Parma temelji zadnjih 100 godina. Ekskluzivna parfemska kuća Aqua di Parma osnovana je 1916. godine u srcu stare Italije u gradu Parmi. Bilo je to tamo, u maloj parfemskoj radionici, gdje su neki od najboljih majstora svog zanata stvorili moderan, lagan i svjež miris, za razliku od jakih i intenzivnih njemačkih kolonjskih voda tog vremena. Prvi talijanski miris Eau de Cologne napravljen je isključivo od prirodnih sastojaka i njihov sastav se od tada nije mijenjao. Aqua di Parma Eau de Cologne postao je simbol 1930-ih, a Art Deco stil kultnog stakla ostao je zaštitni znak brenda do danas. No, tek sredinom 20. stoljeća, Aqua di Parma doživila je međunarodni uspjeh, postala je tražena i ekskluzivna kuća mirisa, koja je dostigla pravi kultni status visokog društva.
ACQUA DI PARMA COLONIA 75ml Deodorant stick Tip proizvoda: Dezedorans u stiku 75ml unisex Proizvođac: ACQUA DI PARMA, Via Ripamonti 99, Milano, Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Ilica 7 Hrvatska Uvoz:Kolovoz 2023. Rok trajanja od otvaranja oznacenog na ambalazi. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora topline. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.